Szexibb, mint valaha! 8 év után tér vissza Spice Girl Mel B-je

Melanie Brown a rajongók örömére hosszú idő után visszatér a zenei körforgásba.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mel B, az egykori Spice Girls tagja, eredeti nevén Melanie Brown nyolc év után visszatér a zenei körforgásba.

Twitter-oldalán jelentette be, hogy hamarosan megjelenik új klipje, amelyben bombázóként igazi forró hangulatot teremt.

Jön az új lemez

A csinos énekesnőt jó rég nem láthatták a rajongók, azon kívül, hogy az America's Got Talent egyik szériájának zsűritagja volt. Az éneklést hosszan szüneteltette, ugyanis 2005-ben adott ki utoljára lemezt, amelyet nem fogadott kitörő siker.

A kilencvenes években az egyik legnépszerűbb lánycsapat, a Spice Girls oszlopos tagja volt, de a zenekar feloszlása után, ahogy a többiek, ő is nehezen találta meg egyéni hangját a pop világában. Első lemezét Hot címmel 2000-ben adta ki, melyet a második album 2005-ben követett.

Az énekesnő egyes ismerősei szerint a mostani visszatérés teljesen más lesz, mint a többi, felszívta magát, megtalálta a stílusát - készen áll arra, hogy ismét berobbanjon a köztudatba.

Talán még a Spice Girls is összeáll

Az egykori együttes rajongói még mindig nehezen tudják elfogadni, hogy szétszéledt a csapat, és időről időre szinte kikövetelik, hogy egyesüljenek.

Ám a tagoknak már nem fűlik a foguk a közös munkához, utoljára 2012-ben, a londoni olimpia záróünnepségén énekeltek együtt, de ehhez is sokáig kellett győzködni őket.

Melanie Brown ennek ellenére lát arra esélyt, hogy ideiglenesen néha összeálljon a Spice Girls, például az elkövetkező két évben. Elmondása szerint élvezi, hogy a saját útját járhatja, de soha nem felejti el azt az időszakot, amikor öten hódították meg a világot.

Az énekesnő magánélete elég zűrös volt, első gyermeke, Phoenix Chi 1999-ben születet táncos férjétől. A válás után, 2006-ban Eddie Murphyvel volt kapcsolata, tőle született második gyermeke, Angel Iris, akit édesapja sokáig nem ismert el.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Mára úgy tűnik, hogy lecsendesedtek a viharok az énekesnő életében, és Mel B megtalálta a boldogságot új párja, Stephen Belafonte producer mellett, ráadásul a karrierje is dübörög.

Ezt is szeretjük