A dadus kitálalt: az énekesnővel és férjével is viszonyt folytatott

Óriási port kavart Mel B egykori alkalmazottjának a nyilatkozata.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Óriási port kavart Mel B egykori alkalmazottjának a nyilatkozata.

A Spice Girls egykori énekesnője, Mel B és Stephen Belafonte válása eddig sem zajlott botrányoktól mentesen, most azonban végképp sajtószenzáció kerekedett belőle, miután a sztár egykori dadusa is megszólalt az ügyben.

Óriási a botrány

Mel B korábban azt állította, hogy a férjének viszonya volt a gyerekek dadusával a háta mögött, ráadásul teherbe is ejtette Lorraine Gillest. A dada most kitálalt: egy 128 oldalas beadványban mesélte el a történetét a bíróságon, ami igencsak eltér az énekesnő verziójától.

Gilles azt állítja, hogy ő elsősorban nem Stephen Belafonte, hanem Mel B szeretője volt, akivel jó néhány éven keresztül élt szexuális kapcsolatban.

- A viszonyom Melanie-val 2016 szeptemberében kezdődött, és nagyjából hét évig tartott. Ez alatt az idő alatt szórványosan volt köztünk szex: volt, hogy hetekig semmi nem történt köztünk, de olyan is, hogy naponta többször is egymásnak estünk. Stephennel sohasem feküdtem le Melanie engedélye vagy jelenléte nélkül. Ha nem ő mondta, hogy feküdjek le vele is - miközben ő kamerázta az akciónkat -, vagy nem ő kérte Stephent, hogy csatlakozzon hozzánk az ágyban, akkor hozzá se értem - írta a hosszú vallomásában.

Lorraine elmesélte azt is, hogy kezdődött a viszonya az énekesnővel: 2009-ben találkoztak először, amikor ő még csak 18 éves volt, és hazájából, Németországból érkezett Kaliforniába, hogy ott tanulhasson. Egy hollywoodi étteremben ő szolgálta ki Mel B-t és férjét, akiknek rögtön megtetszett a csinos pincérnő, ezért néhány nappal később meghívták magukhoz néhány italra - ekkor szeretkeztek először hármasban.

Hat hónappal később - amikor Lorraine befejezte a tanulmányait - vissza akart térni Németországba, de az énekesnő könyörgött neki, hogy maradjon. Mel B még egy állást is felkínált neki: a gyerekeire kellett vigyáznia havi 6666 dollárért - átszámítva 1,7 millió forintért -, ezen kívül a vízumhoz szükséges papírjait is elintézte, hogy velük maradhasson.

Lorraine Gilles elmesélte, hogy hidegzuhanyként érte, amikor később Mel B azzal vádolta, hogy ő dúlta szét a házasságukat és csábította el a férjét - holott épp ő volt az, aki bátorította, hogy mindkettejükkel lefeküdjön.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük