Sztárok, akiket mintha kicseréltek volna
A hírességek megdöbbentő átalakulásai kíméletlenül leleplezve: elhízások, fogyások, plasztikák és leépülések.

Dia

	Kevin Federline	Britney Spears exférje nem kerülhette el a falánk hírességek végzetét, a gátlástalan falatozásnak és tunyaságnak köszönhetően majdnem megduplázta korábbi testsúlyát.		Kapcsolódó címke:	Kevin Federline »

Kevin Federline

Britney Spears exférje nem kerülhette el a falánk hírességek végzetét, a gátlástalan falatozásnak és tunyaságnak köszönhetően majdnem megduplázta korábbi testsúlyát.

Kapcsolódó címke:
Kevin Federline »

Dia

	Pamela Anderson	A kilencvenes évek egyik legnépszerűbb szexszimbólumán jócskán meglátszik az idő, amit talán el kellene fogadnia. Nagyon úgy fest, hogy sosem lesz már a régi, hiába a sok plasztika.	Kapcsolódó címke:	Pamela Anderson »

Pamela Anderson

A kilencvenes évek egyik legnépszerűbb szexszimbólumán jócskán meglátszik az idő, amit talán el kellene fogadnia. Nagyon úgy fest, hogy sosem lesz már a régi, hiába a sok plasztika.

Kapcsolódó címke:
Pamela Anderson »

Dia

	Courtney Love	A kultikus énekes, Kurt Cobain özvegye Hollywood legismertebb ronccsá züllött hírességei közé tartozik. Kiábrándító ápolatlansága, súlyos drogfüggősége és étkezési zavarai miatt az elmúlt években számos alkalommal került a címlapokra.

Courtney Love

A kultikus énekes, Kurt Cobain özvegye Hollywood legismertebb ronccsá züllött hírességei közé tartozik. Kiábrándító ápolatlansága, súlyos drogfüggősége és étkezési zavarai miatt az elmúlt években számos alkalommal került a címlapokra.

Dia

	Jessica Simpson	2009 első felében a szőke bombázót sok kritika érte a bulvársajtó részéről, mert felszedett pár kilót. 2011-ben is sokat cikkeztek róla súlyfeleslege miatt, mígnem az év végén kiderült: terhes.		Kapcsolódó címke:	Jessica Simpson »

Jessica Simpson

2009 első felében a szőke bombázót sok kritika érte a bulvársajtó részéről, mert felszedett pár kilót. 2011-ben is sokat cikkeztek róla súlyfeleslege miatt, mígnem az év végén kiderült: terhes.

Kapcsolódó címke:
Jessica Simpson »

Dia

	Katie Holmes	Minden idők egy legvitatottabb hollywoodi sztárházasságát kétségkívül Tom Cruise és Katie Holmes kötötte. Az egykor bájos és vonzó színésznő azóta megdöbbentő átalakuláson esett át, sokak szerint Cruise hatására.		Kapcsolódó sztárlexikon:	Ilyen volt, ilyen lett: Katie Holmes »

Katie Holmes

Minden idők egy legvitatottabb hollywoodi sztárházasságát kétségkívül Tom Cruise és Katie Holmes kötötte. Az egykor bájos és vonzó színésznő azóta megdöbbentő átalakuláson esett át, sokak szerint Cruise hatására.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Katie Holmes »

Dia

 	Lara Flynn Boyle 	A Twin Peaks gyönyörű színésznője alaposan szétműttette arcát az elmúlt évek során, mostani külsejét látva pedig már biztosan nem csapna le rá a nőcsábász Jack Nicholson. 	 	Kapcsolódó címke: 	Lara Flynn Boyle »

Lara Flynn Boyle

A Twin Peaks gyönyörű színésznője alaposan szétműttette arcát az elmúlt évek során, mostani külsejét látva pedig már biztosan nem csapna le rá a nőcsábász Jack Nicholson.

Kapcsolódó címke:
Lara Flynn Boyle »

Dia

 	Lindsay Lohan 	A botrányhős celebmaca egy időben rendszerességgel csapta szét magát, az esetek többségében pedig ájulásig mulatott. Mindeközben megdöbbentően elvékonyodott, étkezési zavarra miatt. 	Kapcsolódó címke: 	Lindsay Lohan »

Lindsay Lohan

A botrányhős celebmaca egy időben rendszerességgel csapta szét magát, az esetek többségében pedig ájulásig mulatott. Mindeközben megdöbbentően elvékonyodott, étkezési zavarra miatt.

Kapcsolódó címke:
Lindsay Lohan »

Dia

 	Amy Winehouse 	A brit énekesnő sosem volt egy tipikus szépség, ám évekig tartó önpusztító életmódjával sikerült szinte teljesen tönkretennie magát. Amy Winehouse 2011. július 23-án hunyt el. 	 	Kapcsolódó címke: 	Amy Winehouse »

Amy Winehouse

A brit énekesnő sosem volt egy tipikus szépség, ám évekig tartó önpusztító életmódjával sikerült szinte teljesen tönkretennie magát. Amy Winehouse 2011. július 23-án hunyt el.

Kapcsolódó címke:
Amy Winehouse »

Dia

 	Joaquin Phoenix 	A színész 2008 végén sokkolta Hollywoodot, amikor bejelentette visszavonulását. Phoenix úgy döntött, hogy rappelni akar, elegáns stílusát hobósra cserélte. 	 	Kapcsolódó címke: 	Joaquin Phoenix »

Joaquin Phoenix

A színész 2008 végén sokkolta Hollywoodot, amikor bejelentette visszavonulását. Phoenix úgy döntött, hogy rappelni akar, elegáns stílusát hobósra cserélte.

Kapcsolódó címke:
Joaquin Phoenix »

Dia

 	Mickey Rourke 	A nyolcvanas évek szívtiprója az évtized talán leglátványosabb visszatérését és legsokkolóbb elcsúfulását produkálta. Szinte felismerhetetlen az egykor jóképű színész a sok plasztika után. 	 	Kapcsolódó címke: 	Mickey Rourke »

Mickey Rourke

A nyolcvanas évek szívtiprója az évtized talán leglátványosabb visszatérését és legsokkolóbb elcsúfulását produkálta. Szinte felismerhetetlen az egykor jóképű színész a sok plasztika után.

Kapcsolódó címke:
Mickey Rourke »

Dia

 	Kate Moss 	A világhírű szupermodell a divatvilág talán leghírhedtebb figurája, akinek még durva kokainbotránya sem vágta haza karrierjét. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Kate Moss »

Kate Moss

A világhírű szupermodell a divatvilág talán leghírhedtebb figurája, akinek még durva kokainbotránya sem vágta haza karrierjét.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Kate Moss »

Dia

 	Britney Spears 	A popdíva mélyrepülése 2007 elején kezdődött, néhány hónappal Federline-tól való válása után. Az énekesnő akkoriban durván elhanyagolta magát, esernyővel támadt egy lesifotósra, kopaszra borotválta fejét, és nem egy alkalommal vonult elvonóra. Ám azóta összeszedte magát, 2011-ben nagyszabású, európai koncertturnéra indult. 	 

Britney Spears

A popdíva mélyrepülése 2007 elején kezdődött, néhány hónappal Federline-tól való válása után. Az énekesnő akkoriban durván elhanyagolta magát, esernyővel támadt egy lesifotósra, kopaszra borotválta fejét, és nem egy alkalommal vonult elvonóra. Ám azóta összeszedte magát, 2011-ben nagyszabású, európai koncertturnéra indult.
 

Dia

 	Jennifer Love Hewitt 	A népszerű sorozatsztár sokakat meglepett néhány éve, amikor karcsú idomai helyett vastag combját és méretes fenekét villantotta strandolás közben. A képek megjelenése után a sztár kiborult az őt ért kritikák miatt. 	 	Kapcsolódó címke: 	Jennifer Love Hewitt »

Jennifer Love Hewitt

A népszerű sorozatsztár sokakat meglepett néhány éve, amikor karcsú idomai helyett vastag combját és méretes fenekét villantotta strandolás közben. A képek megjelenése után a sztár kiborult az őt ért kritikák miatt.

Kapcsolódó címke:
Jennifer Love Hewitt »

Dia

 	Kirstie Alley 	A nyolcvanas-kilencvenes évek egyik legnépszerűbb színésznője mostanra egy időben nem emlékezetes alakításaival, hanem borzasztó elhízásával érdemelte ki a közvélemény kitüntetett figyelmét, ám 2011-ben sikerült visszanyernie régi alakját.

Kirstie Alley

A nyolcvanas-kilencvenes évek egyik legnépszerűbb színésznője mostanra egy időben nem emlékezetes alakításaival, hanem borzasztó elhízásával érdemelte ki a közvélemény kitüntetett figyelmét, ám 2011-ben sikerült visszanyernie régi alakját.

Dia

 	Helena Bonham Carter 	A híres rendező, Tim Burton felesége nem tartozik a klasszikus szépésgek közé közé, arról nem is beszélve, hogy az ápolatlanság rá is jellemző. Smink nélküli arca pedig tíz évvel néz ki idősebbnek valódi életkoránál. 	 	Kapcsolódó címke: 	Helena Bonham Carter »

Helena Bonham Carter

A híres rendező, Tim Burton felesége nem tartozik a klasszikus szépésgek közé közé, arról nem is beszélve, hogy az ápolatlanság rá is jellemző. Smink nélküli arca pedig tíz évvel néz ki idősebbnek valódi életkoránál.

Kapcsolódó címke:
Helena Bonham Carter »

Dia

 	Brendan Fraser 	Az 1968-ban született kanadai-amerikai színészt leginkább vígjátékokból ismerhetik a moziba járók. Az őserdő hőse izmos testű Tarzanja még a Múmia-filmek kandoraként is hozta szexis formáját, után azonban nagyon elesztette magát. Gömbölyödő pocakja, eltunyult külseje nyomaiban se emlékeztet régi önmagára.

Brendan Fraser

Az 1968-ban született kanadai-amerikai színészt leginkább vígjátékokból ismerhetik a moziba járók. Az őserdő hőse izmos testű Tarzanja még a Múmia-filmek kandoraként is hozta szexis formáját, után azonban nagyon elesztette magát. Gömbölyödő pocakja, eltunyult külseje nyomaiban se emlékeztet régi önmagára.

Dia

 	Johan Hill 	Az 1983-as amerikai színész filmes munkáit elnézve szinte csak butyuta vígjátékokat találunk, mint a Lepattintva, A furcsa srác vagy a Vadbarmok. Látványos fogyásának köszönhetően azonban a tehetséges színésznek a jövőben új, drámai karakterekre is lehetősége nyílik.

Johan Hill

Az 1983-as amerikai színész filmes munkáit elnézve szinte csak butyuta vígjátékokat találunk, mint a Lepattintva, A furcsa srác vagy a Vadbarmok. Látványos fogyásának köszönhetően azonban a tehetséges színésznek a jövőben új, drámai karakterekre is lehetősége nyílik.

Dia

 	Sara Rue 	Az Agymenők sztárját dundi alakja tette híressé, a bájos komika azonban 2009-ben megelégelte a zsírpárnákat. Másfél év alatt 22 kilótól szabadult meg, megújult külsejével pedig előbb új szerelmet, majd új tévészeerepet szerzett magának. A színésznő 2011 májusában mondta ki a boldogító igent Kevin Price tanárnak.

Sara Rue

Az Agymenők sztárját dundi alakja tette híressé, a bájos komika azonban 2009-ben megelégelte a zsírpárnákat. Másfél év alatt 22 kilótól szabadult meg, megújult külsejével pedig előbb új szerelmet, majd új tévészeerepet szerzett magának. A színésznő 2011 májusában mondta ki a boldogító igent Kevin Price tanárnak.

Dia

	Tracy Morgan	A stúdió című sorozat sztárja jó néhány kilót felszedett az utóbbi időben, rajongói pedig nagyon aggódnak a színész egészségéért.

Tracy Morgan

A stúdió című sorozat sztárja jó néhány kilót felszedett az utóbbi időben, rajongói pedig nagyon aggódnak a színész egészségéért.

Dia

	Linda Robson	A brit származású színésznő 50 felett is hatalmas átalakulásra volt képes: közel 20 kilót adott le három hónap alatt, így tinédzser lányával hordhat azonos méretet.

Linda Robson

A brit származású színésznő 50 felett is hatalmas átalakulásra volt képes: közel 20 kilót adott le három hónap alatt, így tinédzser lányával hordhat azonos méretet.

Dia

	Drew Carey	Az amerikai tévés korábban igencsak a túlsúlyos kategóriába tartozott, ám 2010 nyarára majdnem 40 kilótól szabadult meg.

Drew Carey

Az amerikai tévés korábban igencsak a túlsúlyos kategóriába tartozott, ám 2010 nyarára majdnem 40 kilótól szabadult meg.

Dia

	Katie Piper	A brit modell és műsorvezető arcát 2008-ban öntötték le savval, és bár sokan kételkedtek felépülésében, nemcsak bőrét, hanem látását is sikerült helyreállítani.

Katie Piper

A brit modell és műsorvezető arcát 2008-ban öntötték le savval, és bár sokan kételkedtek felépülésében, nemcsak bőrét, hanem látását is sikerült helyreállítani.

Dia

 	Dawn French 	A brit származású színésznő, szövegíró egész életében túlsúlyos volt, ezért mindenkit meglepett, hogy körülbelül egy év alatt közel 50 kilótól szabadult meg.

Dawn French

A brit származású színésznő, szövegíró egész életében túlsúlyos volt, ezért mindenkit meglepett, hogy körülbelül egy év alatt közel 50 kilótól szabadult meg.

Dia

	Günter Jauch	Günter Jauch, műsorvezető 1992-ben, első tévéadásának egyikén még egy farmeros, tűsi hajú fiatalember volt, mára pedig egy nagy műveltségű televíziós műsorvezető, aki a Legyen Ön is milliomos! német verzióját vezeti már több mint tíz éve.

Günter Jauch

Günter Jauch, műsorvezető 1992-ben, első tévéadásának egyikén még egy farmeros, tűsi hajú fiatalember volt, mára pedig egy nagy műveltségű televíziós műsorvezető, aki a Legyen Ön is milliomos! német verzióját vezeti már több mint tíz éve.

Dia

	Tina Malone	A 49 éves angol színésznő pár év leforgása alatt nem kevesebb, mint 63 kilót adott le, miután gyomorszűkítő műtétet hajtottak végre rajta.

Tina Malone

A 49 éves angol színésznő pár év leforgása alatt nem kevesebb, mint 63 kilót adott le, miután gyomorszűkítő műtétet hajtottak végre rajta.

Dia


            	Susan Boyle
            	A csúnyácska Susan Boyle-ból igazi dívát varázsoltak a stylistok. A gyönyörű hangú énekesnő számára a 2008-as Britain's Got Talent hozta meg a világhírnevet.

Susan Boyle

A csúnyácska Susan Boyle-ból igazi dívát varázsoltak a stylistok. A gyönyörű hangú énekesnő számára a 2008-as Britain's Got Talent hozta meg a világhírnevet.

Ezt is szeretjük
Fotó: