Szétcsúszott és megtört particicák
A particicák is megtörhetnek, hiszen az élet naposabb oldaláról hirtelen kerültek a sötétebbre. Kivétel nélkül a saját hibájukból.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lindsay Lohan

A botrányos színésznő sem mindig csupa öröm és életerő, ezt a képet például egy reptér közelében készítették róla a lesifotósok, amikor teljesen kiborult, hogy elveszett a poggyásza. Lohant a kép szerint nagyon is komolyan érintette a csomag eltűnése, ha ettől ennyire kikészült, eltorzult és kétségbeesett arcát látva pedig egyetlen gondolat merül csak fel az emberben: vajon mi lehetett a csomagjában, ami ennyire értékes vagy fontos volt neki?


A választ feltehetően sosem tudjuk meg, mint ahogyan azt sem, hogy vajon előkerült-e azóta a titokzatos táska, mindenesetre legalább kiderült, hogy Lindsay Lohannek is vannak negatív érzései – amelyeket egészen ügyesen palástol el más napokon.

Az sem okozna olyan nagy meglepetést, hogyha kiderült volna, a színésznő alkoholos befolyás alatt veszítette volna el poggyászát. Lohan ugyanis különféle függőségei miatt többször is bejelentkezett már az elvonókra. 2007 májusában például részegen okozott balesetet, a rendőrök pedig még kokaint is találtak nála! De nem ez volt az utolsó eset, hogy ittasan vezetett, a bűneiért pedig végül egy nap börtönre és 10 nap közmunkára ítélték.

Britney Spears

Britney a szemünk előtt cseperedett szűzies kislányból démoni popdívává, és a szemünk láttára zuhant a csúcsról a pokol legmélyebb bugyraiba. Elképesztően sikeres karrierjét apró darabokra tépték magánéleti botrányai. Mint később kiderült, a szőke énekesnő bipoláris mentális zavarban szenved, betegsége miatt járatta le magát tavaly kopaszra nyírt fejével.

Ám úgy néz ki, hogy a pszichés zavarok ellenére az utóbbi időben mégiscsak sikerült összekapnia magát, a legújabb bikinis képeken pedig az is jól látszik, hogy túlsúlyától is kezd megszabadulni. Talán van még remény, és a 2007-es Blackout album felemás sikere után talán sikerül előbb-utóbb visszajutnia a csúcsra.


Britney meg is érdemelné, hiszen az elmúlt években többször is csúnyán padlót fogott, ez a fotó például a teljesen megtört és kétségbeesett énekesnőről feltehetően akkor készülhetett, amikor végleg tönkrement házassága Kevin Federline-nal. Nincs is ennél tragikusabb látvány, ahogyan a kismama, ölében a gyermekkel a könnyeivel küszködik, miközben a reménytelenséggel néz farkasszemet. Pokoljárásának az egész világ szemtanúja volt, botrányai pedig alapjaiban rengették meg a bulvárvilágot. Az elvonók alatt melléállt például Mel Gibson is, aki Costa Rica-i ranchán istápolta a megkeseredett énekesnő lelkét. Persze kérdéses, hogy jó ötlet volt-e, hiszen Gibsonnak közismerten súlyos gondjai akadnak az alkohollal. Mindenesetre úgy néz ki, hogy Britney lassan felkészül a visszatérésre, és talán valahol majd ott folytatja, ahol évekkel ezelőtt abbahagyta.

Paris Hilton

A legszőkébb szőke, a leghaszontalanabb, legidegesítőbb, legbutább híresség, a sort hosszan folytathatnánk, a tényen azonban biztosan nem változtatna: Paris Hilton minden idők egyik legellentmondásosabb sztárja, aki tulajdonképpen semmihez sem ért, a Wikipedia szerint mégis egyszerre színésznő, énekesnő, modell és üzletasszony. A Hilton-lány egyvalamihez biztosan nagyon jól ért, mégpedig a bulizáshoz. Partihordáival – melynek ékes tagjai voltak korábban Nicole Richie és az Olsen-ikrek – előszeretettel rúgnak ki a hámból mindenféle elit klubban, aminek aztán ittas vezetés a vége.


Paris Hiltonnak meg is gyűlt a baja a hatóságokkal, a képen talán éppen a rendőrök viszik el a kétségbeesett sztárt, karjainak helyzetéből ítélve az sem lenne meglepő, ha meg lenne bilincselve. Könnyes, szomorú arcát látva pedig meglehet, hogy sokan elégedetten dőlnek hátra székükben, hiszen sokak számára elégtételt jelenthetett 22 napos börtönbüntetése, amelyet többrendbeli ittas vezetés miatt sózott rá a bíróság.

Hírneve azonban a botrányok ellenére jobban ragyog, mint valaha, Egy éjszaka Parisban című szexvideójának népszerűségét ezek szerint semmi sem halványíthatja el.

Ezt is szeretjük