A legnagyobb titokban szült! Már 3 hetes a színésznő kisfia
Megan Fox már szeptember 27-én világra hozta kisfiát, ám ezt eddig titkolták a sajtó előtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megszületett Megan Fox és Brian Austin Green első közös gyermeke, Noah. A színésznő már szeptember 27-én világra hozta kisfiát, ám a sztárpár eddig titkolta a kicsi érkezését.

A Transformers sztárja csak most tette közzé a Facebookon a hírt, hogy megszületett Noah Shannon Green, aki "egészséges, boldog és tökéletes".

Boldog és tökéletes

- Nagyon szerencsések voltunk, hogy volt pár nyugodt hetünk otthon, de szeretnénk megosztani a hírt, mielőtt mások teszik. Szeptember 27-én megszületett fiunk, Noah Shannon Green. Egészséges, boldog és tökéletes. Megtisztelő, hogy a szüleinek mondhatjuk magunkat, és mindig hálásak leszünk Istennek, hogy megismerhettük ezt a csodálatos szeretetet - írta közösségi profilján.

A színésznő nem számít azok közé a hírességek közé, akik szeretik életüket a nagy nyilvánosság előtt élni.

Terhessége hírét is csak akkor erősítette meg, amikor már nem tudta tagadni, hiszen Hawaiion hatalmas pocakkal fotózták le.

Fox akkor azt nyilatkozta a Cosmopolitan magazinnak, hogy legalább két-három gyermeket szeretne.

A Beverly Hills 90210 sorozat egykori Davidjének van már egy fia előző feleségétől, Vanessa Marciltól, de Megan Fox is sajátjaként tekint a tízéves Kassiusra.

Amikor még titkolta terhességét, akkor is azzal védekezett, hogy igazából ő már anya, nem észlel magán semmiféle változást.

Viharos kapcsolat

A világ egykoron legszexisebbnek tartott nője és Green nyolc éve szerettek egymásba.

Kapcsolatuk azonban nem volt felhőtlen, sőt, különösen heves viharokat éltek át. Megan többször otthagyta a színészt, és meg is csalta, többek közt Shia LaBeouffal is, az első Transformers-film forgatásán.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

2010 júniusában aztán kibékültek, eljegyezték egymást, és titokban össze is házasodtak - két hét leforgása alatt.

Ezt is szeretjük