Diana életrajzírója meglepő dolgot árult el: a királynő áldását adta Meghan színészi karrierjére
Andrew Morton szerint Erzsébet királynőnek nem volt ellenére a dolog.

meghan-és-a-királynő
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindezidáig úgy hihettük, miután Meghan hercegné feleségül ment Harry herceghez, le kellett mondania a hollywoodi karrierről, hogy kizárólag a királyi család magas rangú tagjaként képviselhesse a famíliát a különböző nyilvános események és feladatok során.

Ám Diana életrajzírója, Andrew Morton szerint ez korántsem így volt, Meghan akár folytathatta volna a pályafutását színésznőként.

Meghan a királyi család tagjaként is folytathatta volna színésznői karrierjét

A Diana igaz története - saját szavaival című, 1992-ben kiadott mű alkotója hétfőn a Royally Obsesse‪d‬ nevű podcastműsor vendégeként rántotta le a leplet arról, hogy maga Erzsébet királynő adta az áldását a dologra. Az újságíró elárulta, a témát még az esküvő előtt tárgyalták meg, sőt a sussexi párnak ezen kívül még több kecsegtető lehetőséget is felajánlottak.

meghan harry 1
Fotó: Pool/Samir Hussein / Getty Images Hungary

- Teljes szabadságot kaphattak volna a királynőtől. Bárhova utazhattak volna, azt mondták nekik, "tessék, itt a repülőjegyetek bárhova, válasszatok egy országot, ahova szívesen elutaznátok, mi pedig megteszünk titeket a Nemzetközösség nagyköveteinek” - idézte az író szavait a Daily Mail.

- Meghan színésznői karrierjét sem ellenezte senki. Azt mondták neki, hogy ha nem akarja minden idejét a királyi család kötelezettségeinek teljesítésére szentelni, nyugodtan folytathatja munkásságát az álomgyárban. 

meghan
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Morton azt állította, hogy a lehetőségek adottak voltak, de szerinte a hercegi pár nem fontolta meg mindezt kellőképpen, mielőtt elhatározták, hogy függetlenné válnak.

Maga Harry is boncolgatta a témát Oprah Winfrey-nek adott interjújában, amelyet a CBS csatorna múlt hónapban tűzött műsorra. A hatalmas port kavart beszélgetésben elmondta, hogy több bonyolult beszélgetést is lefolytatott azzal kapcsolatban, hogy neki és feleségének pontosan milyen feladatkört szánnak a palotában az esküvő után. Elmondása szerint a királyi család egyes tagjai csupán az anyagiak miatt akarták, hogy kedvese folytassa a színjátszást, hiszen nem tudtak volna eleget fizetni a számára.

- Már az esküvő előtt voltak jelek, amelyek egyértelművé tették, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz - mondta Harry az interjúban.

Diana hercegnő merész ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, melyek voltak Diana hercegnő legmerészebb szettjei.

Ezt is szeretjük