Meghan hercegné így nézett ki tiniként – Ritka fotók kerültek elő róla
Meghan a Buckingham-palota előtt is pózolt 15 éves korában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné már tinédzser korában is gyönyörű lány volt. Már akkor is mosolygott szinte az összes képen. Harry herceg feleségéről számos régi kép kering az interneten, azonban ezek közül van egy olyan, ami igazán különlegesnek számít, ugyanis azt a fotót nem is akárhol készítették Meghanról 15 éves korában.

A Buckingham-palota előtt pózolt

Amikor Meghan még csak 15 éves volt, eljutott Londonba az akkori legjobb barátnőjével, Ninaki Priddyvel. Amikor 1996-ban elkészült a kép a hercegnéről, még ő maga sem tudhatta, hogy egyszer beteheti a lábát a palota azon szobáiba is, amelyekbe turisták már nem léphetnek be, illetve még arra sem gondolt, hogy 12 évvel később ő lesz Harry herceg felesége.

Meghan külseje nem sokat változott a tinédzserkori énjéhez képest, bár eleinte még a haját természetes formájában, göndören hordta. Göndör fürtjeit egyébként édesanyjától, Doriától örökölte.

Később viszont rászokott a hajegyenesítésre, 17 éves korában már sehol sem voltak a göndör fürtöcskék. Meghan szépségére egyébként már tiniként felfigyeltek, 1998-ban például ő lett a bálkirálynő a középiskolájában, ezt a címet általában pedig az iskola legszebb és legnépszerűbb lányai nyerik el.

Szexi képek Meghan hercegnéről

Képes összeállításunkban olyan fotókat láthatsz Meghanról, amelyeket ő osztott meg magáról Instagram-oldalán. Persze, a közösségi oldalait azóta már törölte, de az interneten megmaradt néhány fotó azokból az időkből, amikor Meghan még nem is volt Harry herceg menyasszonya.

Ezt is szeretjük