Meghan hercegné nagy rajongója volt Katalinnak - Meglepő fotó került elő róla
Meghant egy Katalin hercegnés újsággal kapták le 2017-ben.

meghan-markle-katalin-hercegne-cimlap-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan Markle évekkel ezelőtt még csak álmodozhatott a szőke hercegéről, aztán 2016-ban egy vakrandin megtörtént a csoda: megismerkedett a királyi család egy igazi sarjával, Harry herceggel, és első látásra egymásba szerettek. 

Katalin hercegné címlapjával pózolt

Mint kiderült, Meghan már Harry előtt is rajongott az uralkodófamíliáért, nagy kedvencei Diana hercegnő és Katalin hercegné voltak. Egykori életmódoldalán, a Tigen mesélt erről, miután meginterjúvolta Alia Al Senussi líbiai hercegnőt:

- Minden kislány arról álmodik, hogy hercegnő lesz belőle. Én olyan akartam lenni, mint She-Ra, a Masters of the Universe-ből. A hatalom hercegnője. És manapság már nem csak a kislányok álmodoznak a hercegnőlétről. Nézd meg azt a pompát, ami Katalin hercegnőt körülveszi, és a csodás királyi esküvőket! Én is alig hiszem el, hogy Alia hercegnő elfogadta a felkérésemet, ez olyan "Csípj meg, egy hercegnővel e-mailezek!"-pillanat - írt a blogon.

Igaz, akkor még tévesen hercegnőnek és nem hercegnének nevezte Katalint, aki már nem egy megfoghatatlan mesebeli idol számára, hanem a sógornője - akivel egyébként a pletykák szerint nem a legjobb a viszonya annak ellenére, hogy újabban elkezdtek nyitni egymás felé, és a wimbledoni tenisztornára már együtt érkeztek.

Pedig Meghan annak idején nagy rajongója lehetett Katalinnak, ugyanis büszkén pózolt egy magazinnal, aminek a címlapján ő szerepelt. A képet, ami egyébként 2014-ben készült, az Irish U magazin szerkesztője, Denise Cash osztotta meg az Instagram-oldalán. "Olyan büszke vagyok rá! Helló, Meghan hercegné" - írta a fotója alatt.

Azóta elözönlötték a kommentek a posztot: "Miből lesz a cserebogár! Rajongóból családtag", "Bármiben le merem fogadni, hogy legmerészebb álmaiban sem gondolta volna, hogy valaha a sógornője lesz", "De jó kép! Meglepő, mit hozhat a jövő..." - írták a hozzászólók.

A stílusuk is ilyen hasonló

Még mielőtt bekerült volna a királyi családba, Meghan sokszor inspirálódott Katalin ruhatárából. Nézd meg a hasonló szettjeiket!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük