Először szólalt meg Harry herceg barátnője - Ilyen a kapcsolata a trónörökössel
Meghan Markle őszinte vallomást tett a románcukról.

meghan-markle-harry-herceg-kapcsolata-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan Markle már több mint egy éve alkotnak egy párt. A színésznő ez idáig soha nem beszélt a kapcsolatukról, most azonban a Vanity Fair magazinnak őszintén mesélt arról, hogy milyen együtt járni a trónörökössel.

Meghan nyíltan beszélt a szerelmükről

- Igen, egy párt alkotunk, és nagyon szeretjük egymást. Eljön majd az az idő - valószínűleg sokkal hamarabb, mint szeretnénk -, amikor majd a világ elé kell lépnünk a kapcsolatunkkal, és ki kell tárulkoznunk a viszonyunk minden részletéről, de remélem, hogy mindenki megérti, hogy ez az időszak most csak kettőnkről szól. Ez a mi időnk. Ez nem egy hagyományos kapcsolat, de nagyon boldogok vagyunk együtt. Szép kis szerelmi történet a miénk - nyilatkozta a lapnak a Briliáns elmék színésznője.

Az első nyilvános csókjuk
Az első nyilvános csókjuk

A pár 2016 júliusában találkozott Torontóban, egy közös barátjuk mutatta be őket egymásnak, Harry pedig még aznap elkérte Meghan számát, hogy tarthassa vele a kapcsolatot. Hét hónapon keresztül megpróbálták titokban tartani a viszonyukat, azonban Meghan körül akkora médiafelhajtás keletkezett, hogy Harry végül úgy döntött, egy hivatalos nyilatkozatot tesz, melyben beszámolt arról, hogy gyengéd érzéseket táplál a színésznő iránt, és sajnálja, hogy nem tudja őt személyesen megvédeni a negatív kritikáktól, amiket a kapcsolatuk szárba szökkenése óta kapott. 

Harry és Meghan első közös nyaralása Jamaicában
Harry és Meghan első közös nyaralása Jamaicában

Meghan Markle bevallotta, hogy igyekszik elengedni a beszólásokat a füle mellett, és kizárni a médiát a kapcsolatukból, de azért ez sajnos nem mindig sikerül:

- Elég nagy kihívást jelent Anglia trónörökösével járni - már ami a felhajtást illeti. Vannak napok, amikor nehezebben viselem. Nagyon furcsa, hogy amióta együtt vagyunk, szinte minden megváltozott az életemben. De szerencsére rengetegen szeretnek és támogatnak - főleg a kedvesem. És a nap végén ez az egy dolog, ami igazán számít.

A családom és barátaim véleményére adok, a többi pedig egyszerű háttérzaj. Sokan kérdezik, hogy én magam változtam-e a kapcsolatunk kezdete óta. Egyáltalán nem. Sosem voltam az a nő, aki kaméleonként idomult a párja szokásaihoz - ez most sincs így - számolt be a magazin riporterének.

A rajongók szerint Harry 2018 végére már biztosan gyűrűt húz majd Meghan ujjára, ami legutóbbi kijelentése után egyre valószínűbb - Harry ugyanis azt nyilatkozta, hogy egyre jobban irigyli bátyja családi idilljét, és ő is nagyon vágyik arra, hogy mihamarabb édesapa lehessen.

Ezt is szeretjük