Meghan parancsolgatását nem tudják elviselni - Már a 4. beosztottja mondott fel
A hercegnével nem könnyű együtt dolgozni.

meghan-hercegne-asszisztens-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindannyian olyan életről álmodunk, ami a királyi család tagjainak megadatott: sokan még ölnének is egy olyan munkáért, amivel a közelükben lehetnek. Samantha Cohen már 17 éve dolgozott a famíliának, még Erzsébet királynő személyi asszisztense is volt, azonban most ő is beadta a felmondását, miután néhány héttel ezelőtt Meghan hercegné alá osztották be.

Újabb asszisztense mondott fel

Cohen igazi aduásznak számított az asszisztensek között, a családtól Samantha, a párduc becenevet kapta. A királynő 2016-ban ki is tüntette, amiért az évek során hűen szolgálta a királyi családot, és úgy tűnt, a nyugdíjig legalább velük marad. A többi alkalmazott is értetlenül áll a bejelentés előtt, ugyanis szerintük Samantha Cohen szolgálta legeltökéltebben a monarchiát.

A felmondása nem jött jókor Meghan hercegnének, akiről már így is elterjedt, hogy egy kiállhatatlan perszóna, aki nagyon rosszul bánik a személyzetével - sőt, állítólag még Katalin beosztottjainak is durván beszólt, amit Vilmos herceg felesége erősen sérelmezett.

Samantha Cohen megbecsült alkalmazott volt, aki imádta a munkáját, Meghannak köszönhetően mégis felmondott.
Samantha Cohen megbecsült alkalmazott volt, aki imádta a munkáját, Meghannak köszönhetően mégis felmondott.

Fél év alatt a személyzete négy tagja is felmondott, köztük az előző személyi asszisztense, Melissa Toubati is. Egyik barátnője el is árulta, miért döntött a 39 éves nő ilyen gyorsan a munkahelyváltás mellett:

- Melissa azért adta be a felmondását, mert Meghan már túl sok volt neki. Nagyon nagy nyomás hárult rá, és nagyon sok mindent kellett elviselnie a hercegnétől. Meghan követelőző volt, irreális elvárásai voltak, szegény  majdnem mindennap sírva fakadt a munkában.

Pedig nagyon jó a szakmájában, és nincs nála kedvesebb lány, a személyzet többi tagja azóta is hiányolja. Korábban Robbie Williams-nek és Ayda Fieldnek dolgozott, ők is elismerően nyilatkoztak róla és a munkájáról - mondta múlt héten a Daily Mailnek.

A hercegné egykori barátja, a műsorvezető Piers Morgan is megszólalt az esettel kapcsolatban: egy hosszú esszében fogalmazta meg gondolatait Meghanról.

- Egyre csak jöttek a hírek a palotából. Harry mondata, miszerint "Amit Meghan akar, azt megkapja". Az esküvői tiara esete. Az alkalmazottak, akik sorra mondanak fel. A pletyka, miszerint megríkatta Katalin hercegnét is. Beigazolódott a félelmem tehát. Meghan eléri, amit akar, és lelketlenül földbe tipor bárkit, akire nincs szüksége, vagy, aki az útjában áll.

Egyszerűen kimondom: Meghan egy kétszínű, feltörekvő szuka, aki megkapta élete nagy szerepét, és, mivel profi színésznő, addig próbál hasznot húzni belőle, amíg csak lehet. De egy dolognak azért örülök. Most végre egy olyan rendszerrel találta szemben magát, amit nem tud majd legyőzni. Várom a napot, amikor Meghan rájön majd, hogy mégsem mindig kapja meg, amit csak akar - írta az újonnan csak problémás hercegnének becézett Meghanról.

Ezt is szeretjük