Meghan hercegnének sírva könyörög az apja - Ezért nem áll szóba vele
Nagyon elmérgesedett kettejük viszonya.

meghan-apja-viszonya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné és édesapja, Thomas Markle viszonya nagyon megromlott az utóbbi időben, ami nem is csoda. Habár nem akaratlagosan, de a férfi mindent megtett, hogy lejárassa a lányát, aminek meg is lett az eredménye - Meghan már szóba sem áll vele.

Hiába könyörög neki az apja

Thomas Markle rendesen elszúrta a dolgokat: először saját magáról készíttetett paparazzofotókat, amit megpróbált milliókért eladni, majd pedig a lánya tudta nélkül interjút adott, amiben Harry herceg politikai állásfoglalásáról is beszélt, ami szigorúan tilos lett volna. Azóta Markle hiába írt, telefonált, Meghan semmire nem reagált. Egy Thomas Markle-höz közel álló forrás a The Sun on Sunday című magazinnak nyilatkozott erről:

- Thomas nagyon csalódott, ugyanis az interjú óta nem is hallott Meghan felől - már apák napjára sem küldött neki üdvözlőlapot. Reméli, hogy nem szúrt el mindent az interjúval, ugyanis tényleg nem akart rosszat a lányának. Annyira vágyott rá, hogy végre megismerhesse Harryt, már hónapok óta tervezgeti, hogy kiutazzon Londonba, és most attól tart, hogy Meghan nem bocsát meg neki - mondta a lapnak múlt héten az állítólagos közeli barát.

meghan-apja-viszonya-nagy

Most végre ő maga is nyilatkozott a Meghannal való kapcsolatáról:

- Úgy érzem, eljátszottam az esélyeimet náluk. Már régóta nem beszéltem se Meghannal, se Harryvel. Nem tudom, eljön-e hozzám még valaha. Amikor kórházba kerültem, meg akart látogatni, de kértem, hogy ne tegye. Szerintem nagyon elromlott ez a kapcsolat, és nem tudom, helyre lehet-e még hozni. Nagyon fáj, hogy így történt, én nem ezt akartam. Ha kell, sírva könyörgök neki a bocsánatáért - mondta könnyes szemekkel a lapnak.

Ezt is szeretjük