Meghan Markle letaszította Katalint a trónról - Tökéletes külsejének köszönheti

Szakértők döntötték el a vitát.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mióta csak Harry herceg randevúzni kezdett Meghan Markle-lel, óriási vita zajlik a rajongók között arról, hogy vajon ki a szebb: Vilmos herceg felesége, Katalin, vagy Meghan. Egy szépészeti műtétekre specializálódott londoni orvos, Dr. Julian De Silva megelégelte a kérdéskört, és úgy döntött, hogy a tudomány segítségével adja meg a választ az égető problémára.

Meghan lett a győztes

A plasztikai sebész az arc tökéletes arányait vizsgálta, Meghan pedig közel állt a 100%-os eredményhez: teljesen szimmetrikus vonásokkal rendelkezik, tökéletes formájú az orra, az arca pedig olyan, amilyet a legtöbb nő szeretne. 98,5%-os eredményt ért el a maximum százból, ami több, mint lenyűgöző.

Katalin hercegné lecsúszott az első helyről - csak az ezüstérmet sikerült megszereznie 86,8%-os eredménnyel. Ennek ellenére Dr. Julian De Silva szerint egyáltalán nincs miért szomorkodnia: "Katalin igazán feltűnő jelenség, ráadásul szinte tökéletes az orra és a szája,  a szemei közötti távolság pedig éppen megfelelő. Csupán azért csúszott le az első helyről, mert nincs olyan határozott álla és arcéle, mint Meghannek, de így is ő a világ egyik leggyönyörűbb nője.

Az aranymetszést az ókori Görögországban kezdték el használni: ezzel állapították meg egy test, arc vagy éppen tárgy szépségét. Maga Leonardo da Vinci is ezt használta a Vitruvius-tanulmány megalkotásakor, ahol az emberi test arányait vizsgálta.

De nemcsak Katalint és Meghant vizsgálta, másik három hercegnő is felkerült a listára: Zara, Beatrice és Eugénia. Zaráé lett a bronzérem, aki 81,6%-ot ért el. A sebész szerint ugyan ő is egy kivételesen szép nő, azonban a szemei túl közel ülnek egymáshoz, és az álla sem túl határozott. Beatrice 80,7%-kal lohol utána, aki szintén az álla miatt került ilyen hátra a rangsorban, pedig az orra különösen szép és szimmetrikus. Eugénia a sereghajtó, aki a szemei közelsége miatt csúszott ilyen hátra: ő 79,3%-ot kapott.

Persze ez az eredmény csak az arcuk szimmetrikusságára vonatkozott, így szinte biztos, hogy Katalin továbbra is megtartja a helyét a legszebb nők és a legbefolyásosabb stílusikonok listáján.

Meghan és Katalin stílusa ilyen hasonló

Meghan és Katalin számos alkalommal bújtak már nagyon hasonló ruhába. Nézd meg a róluk készült fotókat, és döntsd el, melyikben ki volt a csinosabb!

Egyforma ruhát húzott Katalin hercegné és Meghan Markle - Kin állt jobban?

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük