Meghan Archie nélkül tér vissza Angliába - A királynő ismét nagyot csalódott
A kis Archie Kanadában marad Meghan barátnőjével.

meghan hercegné cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné már csak ebben a hónapban képviselik hivatalosan a koronát, március 31-ével hivatalosan is visszalépnek a betöltött szerepkörükből a brit királyi család magas rangú tagjaiként.

A sussexi herceg február végén Kanadából tért vissza Európába az Invictus Games rendezvény kapcsán. Ezen a héten már a hercegné is visszatér Angliába, hiszen csütörtökön az Endeavour Fund-gálán vesz részt férje oldalán, ám a kis Archie Kanadában marad.

Erzsébet királynő szomorú, hogy nem láthatja dédunokáját

A Sunday Times információi szerint Erzsébet királynő és Fülöp herceg is hatalmasat csalódott, hiszen azt hitték, végre ismét láthatják élőben szeretett dédunokájukat. Már azóta nem látták őt, mióta Harry és Meghan novemberben a tengerentúlra utaztak.

Ennek a hírnek a kanadai adófizetők sem örülnek, ugyanis a The Sun információi szerint 50 ezer fontba, azaz közel 20 millió forintba fog kerülni a kanadai adófizetőknek az, hogy az állam finanszírozza a hercegi pár kisfiának védelmét. Archie-ra egyébként Meghan jó barátnője, Jessica Mulroney fog vigyázni.

Harryék nem sokáig élvezhetik Kanada segítségét, ugyanis bejelentették, hogy a hercegi pár biztonságáért csak március 31-ig felelnek, utána már nem biztosítják a védelmüket, írta meg a The Guardian a múlt héten.

Ő vette át Meghan helyét

Mióta Meghan és Harry herceg bejelentette visszalépését, azóta Zsófia wessexi grófné sokkal több feladatot kapott a királynőtől. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos volt egy múlt heti filmpremieren, ahol a királyi családot képviselte.

Ezt is szeretjük