Meghan hercegné ezért nem színészkedhet többé - Nem a királynő tiltja meg neki
Harry herceg az, aki nem örülne, ha újra kamerák előtt látná a feleségét.

meghan-hercegne-szineszkedes-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mikor még csak egyszerű Meghan Markle volt, a sussexi hercegné akkor is millió rajongóval rendelkezett, köszönhetően a felívelő színészi karrierjének.

Harry herceg nem örülne, ha újra színészkedne

Olyan filmekben bukkant fel, mint az Emlékezz rám!, a Förtelmes főnökök vagy a Felhangolva, azonban a hírnevet a Briliáns elmék című sorozat hozta meg neki, amiben ő alakította Rachel Zane-t 2011-től 2018-ig - a Harry herceggel való eljegyzése után szállt ki a szériából. Mivel Meghan életében fontos szerepe volt a színészetnek, a rajongók sokáig gondolkoztak rajta, hogy vajon visszatér-e valaha az eredeti szakmájához.

Erre Kevin Costner adta meg a választ Lorraine legutóbbi műsorában:

- A királyi család tagjaként nagyon nehéz ügy lenne, ha Meghan vissza akarna térni a színészkedéshez. Harry jó fej srácnak tűnik, de ő nem az a típus, aki szeretné, ha más csókolózna a feleségével. Én megértem, én is ezért nem színésznőt vettem el, nehogy már más csókolgassa a nejemet! Viccet félretéve, sosem lennék az az ember, aki bármiben hátráltatja a partnerét, de Meghané egy igazán különleges helyzet.

Neki ugyanis nemcsak feleségként, hanem előkelőségként is meg kell állnia a helyét - ez pedig nem egyeztethető össze a hollywoodi dívaéletmóddal. Mi itt a tengerentúlon nem is értjük, milyen helyzetben van, annyi figyelmet kapott az elmúlt egy évben, hogy az egy életre is elegendő - nyilatkozta a műsorban.

Mint kiderült, Kevin Costner majdnem hasonló szituációba került az egyik előkelőséggel, méghozzá Diana hercegnővel, akinek a válás után felajánlották a női főszerepet a Több mint testőr című filmben. Sajnos a korai halála közbeszólt, ugyanis a baleset miatt még a forgatókönyv sem érkezett meg hozzá időben, így esélye sem volt a sztárságra.

- Diana hihetetlenül kedves nő volt. Amikor először beszéltünk telefonon a szerep kapcsán, az egyik első kérdése ez volt: "És lesz csókjelenetünk is?". Kicsit tartott az exférjétől, tudta, hogy a palota ellenezte volna a dolgot, ugyanis - habár már elváltak - még mindig nagyon felügyelve volt az élete. Azt mondtam neki, hogy megnyugodhat, lesz ugyan egy kis csókjelenetünk, de intézhetjük úgy, hogy mindenkinek jó legyen - mesélte Kevin Costner az esetről.

Meghan ilyen szexi ruhákat sem viselhet már

A karrierje idején nagyon szexisen öltözködött - nézd meg, milyen ruhákat nem viselhetne most, hercegnéként!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük