"Keress nekem egy híres, brit férfit" - Meghan hercegné erre pályázott

Meghan Markle már Harry előtt egy híres, brit férfit szeretett volna becserkészni.

meghan-hercegne-parkereses-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Meghan hercegnéről újabb érdekes pletyka szivárgott ki, méghozzá a brit televíziós műsorvezetőtől, Lizzie Cundytól, aki elárulta, hogy mikor először találkozott az egykori Miss Markle-lel, akkor elég különös kéréssel fordult hozzá a színésznő.

"Keress nekem egy híres, brit férfit"

A pár 2013-ban találkozott egy jótékonysági ebéden, három évvel azelőtt, hogy Meghan azon a bizonyos vakrandin megismerte volna Harry herceget.

- Hamar összebarátkoztunk Meghannal, egész este pasikról cseverésztünk. Azt kérdezte tőlem, hogy ismerek-e hírességeket, mert épp szingli, és nagyon szereti a brit férfiakat. "Keress nekem egy híres, brit férfit" - kérlelt. Azt mondtam, rendben, kirúgunk a hámból, és elmegyünk, keresünk neked valakit - mesélte a műsorvezető a The Sun magazinnak.

Lizzy Cundy állítása szerint éppen úgy járt, mint Piers Morgan, aki korábban elmesélte, hogy Meghan milyen csúnyán ejtette őt, miután összejött a trónörökössel.

- Meghan nagyon laza csaj volt, szeretett inni, vicces volt, érdeklődő, sokat kérdezett a fiaimról is. Még jó ideig tartottuk a kapcsolatot, pont ezért lepődtem meg, amikor kiderült, hogy Harry herceggel randizik. Írtam is neki egy SMS-t, hogy "Úristen, most hallottam Harryről". Erre azt válaszolta: "Igen, tudom, megpróbáljuk együtt".

Meghan végül megtalálta a híres, brit férfiját.
Meghan végül megtalálta a híres, brit férfiját.
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

Azóta nem is hallottam felőle, teljesen felszívódott. Szerintem azt tanácsolták neki, hogy minden médiaszemélyiséget építsen le az életéből, nehogy kitudódjanak a magánéleti dolgai - mesélte Cundy a lapnak.

Piers Morgan, a másik brit műsorvezető, akit Meghan leépített, már nem volt ilyen kedves - ő így fogalmazott a hercegnéről:

- Egyszerűen kimondom: Meghan egy kétszínű, feltörekvő szuka, aki megkapta élete nagy szerepét, és, mivel profi színésznő, addig próbál hasznot húzni belőle, amíg csak lehet. Ezért dolgozott az elmúlt húsz évben. És, mikor megkapta a nagy lehetőséget arra, hogy dobbantson, annyit sem közölt a szeretteivel, hogy "csá, lúzerek".

Tudom, mert én is a lúzerek egyike voltam. De egy dolognak azért örülök. Most végre egy olyan rendszerrel találta szemben magát, amit nem tud majd legyőzni - írta a Daily Mailen.

Meghan mindent megkap, amit akar

A családban is komoly problémát okozott Meghan hercegné állítólagos akarnoksága - Harry a hírek szerint még a királynővel is összeveszett miatta.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük