Meghan és Harry herceg otthona: katonai erődhöz hasonlították a kastélyukat
A herceg életrajzírója mesélt arról, hogy milyen a pár otthona valójában.

harry-herceg-meghan-hercegne-otthona-erod-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné és Harry herceg teljesen kivált a királyi családból: amint megvolt az esküvő, teljesen külön életet kezdtek élni. Saját közösségi oldalt alapítottak, a Kensington Royal helyett már a Sussex Royal oldalon olvashatunk a mindennapjaikról. Meghan ahhoz is ragaszkodott, hogy elköltözzenek Katalinék szomszédságából, a Kensington-palotából, így a windsori Frogmore Cottage-ra esett a választásuk.

Katonai erőddé alakították a kastélyt

Eddig nem sok mindent tudtunk meg az életükről a Frogmore Cottage-ban, azonban most Harry herceg életrajzírója, Katie Nicholl elárult néhány dolgot - neki ugyanis egyáltalán nem tetszik, amit a kastéllyal műveltek:

- Hát, mit is mondhatnék? A Frogmore Cottage mostanra nagyjából úgy néz ki, mint egy katonai erőd. Harry és Meghan szerették volna teljesen elszigetelni magukat a külvilágtól, és sikerült is nekik. Olyan, mint egy bevehetetlen támaszpont, tényleg. Ezt az egy dolgot tartották lényegesnek: a privát szférát - mesélte az írónő.

Mint kiderült, összesen 3,2 millió fontba kerültek az átalakítások, azaz átszámítva 1,16 milliárd forintba, amit az adófizetők pénzéből hajtottak végre. Komoly felháborodást váltottak ki ezzel, a közösségi oldalakon nem győztek dühöngeni a brit állampolgárok. Mivel Meghan még mindig nem a legnépszerűbb a royalisták körében, ezért ez az összeg különösen érzékeny pont volt náluk - főként, hogy evidens volt, hogy Meghan, és nem Harry akarta az átalakításokat.

A kastély híres lakói korábban Charlotte királyné, Alexandra királyné, Helena királyi hercegnő, Viktória királynő voltak, valamint Edward király és botrányhősnő felesége, az amerikai Wallis Simpson, akik ott is lettek eltemetve. Érdekes, hogy éppen ezt a házat választották maguknak, hiszen Wallis Simpson élettörténete sok hasonlóságot mutat Meghanéval. Ő is amerikai volt és elvált, ráadásul szintén nem örvendett nagy népszerűségnek a nép körében - olyannyira nem, hogy Edwardnak le kellett mondania a trónról, hogy elvehesse őt.

A személyzettel is sok konfliktusa volt

Sorra mondanak fel Meghan alkalmazottai - hiába jó a fizetés, úgy tűnik, nem igazán jönnek ki a sussexi hercegnével.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük