Ki nem találod, mi volt Meghan hercegné mellékállása a színészet mellett - Erre sokan nem gondoltak volna
Ezzel foglalkozott Meghan hercegné, mielőtt színésznőnek állt.

Meghan-hercegné
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegnéről szinte mindenki tudja, hogy mielőtt megismerkedett Harry herceggel, színésznőként kereste a kenyerét, azonban azzal kevesen vannak tisztában, hogy volt egy másik foglalkozása is, amit előszeretettel művelt.

Kalligráfusként dolgozott, illetve kézírást oktatott Beverly Hillsben 2004-től 2005-ig. Ez volt a mellékállása, ami mellett meghallgatásokra járt, hogy beindítsa színésznői karrierjét. 

Meghan hercegné gyönyörű kézírása

Tehetségéhez semmi kétség. Az általa írt meghívók egytől egyig szemkápráztatóak. Ezt a kis jegyzetet az angol Vogue magazin szeptemberi kiadásába írta.

- Egy vastag, fehér zoknit húztam a kezemre, úgy álltam neki mindig az írásnak, hogy semmilyen szennyeződés ne érje a papírt, amin dolgoztam. Ebből próbáltam fizetni a számláimat. Büszke vagyok arra, hogy olyan időkben, amikor úgy tűnik, már senki nem értékeli a kézzel írt leveleket, én próbálom életben tartani ezt a szokást - mesélte a  Harper’s Bazaar  interjújában.

[PINTEREST] 5e0f4d1885329

Karrierjére is jó hatással volt ez a munka, hiszen még hírességek is felfigyeltek kézügyességére, például az énekes, Robin Thicke is felkérte, hogy ő címezze esküvői meghívóinak borítékjait. 

Mielőtt Harry herceggel bejelentették, hogy visszalépnek a betöltött szerepkörükből a királyi család magas rangú tagjaiként, az udvarban is nagy hasznát vette gyönyörű kézírásának, hiszen az etikett is azt írja elő, hogy a királyi család tagjainak szépen és helyesen kell írniuk. Így amikor még mielőtt Harry herceg feleségül vette volna, a szépírás gyakorlásával már nem kellett bajlódnia.

Harry herceg és Meghan hercegné kisfia

Összeállításunkban megmutatjuk Archie legédesebb fotóit - az első képeket, a keresztelős fotókat, az apák napi felvételt, élete első pólómeccsét és az Afrikában készült képeket is!

Ezt is szeretjük