Áll a bál a palotában – Meghan hercegné viselkedése már a királynőt is kiakasztotta
Erzsébet királynő nem nézi jó szemmel, hogy Meghan nem tud megbocsátani az apjának.

meghan-hercegné-erzsébet-királynő-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné már nyolc hónapja nem hajlandó szóba állni az apjával, Thomas Markle-lel. A férfira még az esküvő előtti időszakban lett mérges a lánya, az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor Mr. Markle paparazzókat bérelt fel, hogy lefotózzák őt, miközben ő készülődik a nagy napra. Ez annyira kiakasztotta akkor az egykori színésznőt, hogy nem az apja kísérte az oltár elé, ráadásul minden kapcsolatot megszakított vele. Ez viszont egyáltalán nem tetszett Erzsébet királynőnek, így már ő is beleavatkozott az ügybe a Vanity Fair információi szerint.

Már Erzsébetnél is betelt a pohár

Thomas Markle hiába keresi Meghant levélben, SMS-ben, semmi válasz nem érkezik rá. Pedig volt idő, amikor nagyon szoros volt a kapcsolatuk. Annyira elmérgesedett a helyzet, hogy már Piers Morgan is kiosztotta a hercegnét a Daily Mailen, azt írta neki személyesen, hogy ne váljon az összetört szívek királynőjévé. Bocsásson meg az apjának addig, ameddig nem lesz túl késő. Erzsébet királynő is igyekezett tenni az ügyben, hogy végre békesség legyen.

A királynő szeretné, ha Meghan elásná a csatabárdot végleg az apjával.
A királynő szeretné, ha Meghan elásná a csatabárdot végleg az apjával.

- A királynőt aggasztotta, hogy a Markle család szituációja már kontrollálhatatlanná vált - vallotta be egy családhoz közel álló forrás.

Pont emiatt akart segíteni Meghannak, azonban a hercegné visszautasította őt. Ez a visszautasítás személyiségéből is fakad, már régóta lehet tudni Meghanról, hogy ő egy nagyon határozott és erős személyiség, mindig tudja, mit akar, és kicsit öntörvényű is. Úgy tűnik, egyelőre Erzsébetnek sem sikerült rá hatni, pedig Thomas Markle egy interjúban elmondta, szerinte a királynő is azon van, hogy kibéküljön a lányával, ezért benne látja az utolsó esélyt.

Ezt is szeretjük