Ő volt Meghan hercegné első szerelme - Ritkán látott felvétel került elő róluk
16 évesen pózolt gimnáziumi szerelmével a sussexi hercegné.

meghan-markle
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ritka fotó látott napvilágot Meghan hercegnéről, aki első barátjával pózolt az 1997-ben lőtt felvételen.

Harry herceg felesége tipikus amerikai tinédzserként látható retró fotóján, melyen gimnazista szerelme, Luis Segura mellett feszít mosolyogva.

Ő volt Meghan hercegné első fiúja

A hercegné és akkori kedvese gimnáziumuk karácsonyi táncára indult, ekkor örökítették meg a pillanatot. 

Meghan külseje nem is tükrözhetné jobban a ’90-es évek stílusirányzatait. A vékonyra formált szemöldök és a csillogós nyakpánt nagyon trendinek számítottak akkoriban. 16 évesen is gyönyörű volt, nem csoda, hogy az egy évvel későbbi bálon ő kaphatta meg a legszebbnek járó koronát.

[PINTEREST] 5e0def2b05f6f

Nemcsak szép volt már akkor is, hanem ugyanolyan figyelmes, mint napjainkban. Rendszeresen önkénteskedett a Los Angeles-i hajléktalanokat segítő konyhán. 

Azonban ő sem maradt ki az iskolai piszkálódásokból, egy, a Marie Claire magazinnak adott interjújában elárulta, nem volt fenékig tejfel számára a gimnázium.

- Az én középiskolámban nagyon ment a klikkesedés. Csoportra oszlottak a fekete lányok, fehér lányok, filippínó és latin lányok. Én pedig valahogy sohasem tudtam beilleszkedni. Inkább elfoglaltam magamat ebédidőben, iskolai gyűlésekre jártam, és francia klubba. Nem azért, mert annyira érdekeltek, inkább csak mert nem akartam egyedül enni - mesélte az interjúban.

Meghan hercegné stílusérzéke kifogástalan

Összeállításunkban megnézheted a 2019-es évben viselt legszebb ruháit - neked melyik tetszett a legjobban közülük?

Ezt is szeretjük