Meghan hercegné meglepően lengén öltözött - Bézs ruháján ámult mindenki
A sussexi hercegné az időjáráshoz képest elég alulöltözött volt.

meghan-hercegne-ujjatlan-bezs-ruha-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné tegnap szólóban tűnt fel a Johannesburgi Egyetemen, ahol a nők oktatása kapcsán emelte fel a hangját, hiszen Dél-Afrikában ez sokszor a mai napig problémát jelent. Annak ellenére, hogy az időjárás nem volt épp a legmelegebb tegnap, mindössze 16 fok volt, és erősen fújt a szél, Meghan hercegné mégis igazán lengén volt felöltözve. Harry herceg csinos felesége egy ujjatlan kabátruhát viselt, a Banana Republic márkától.

Meghan ilyen szettben jelent meg

A rajongók meglepődtek a szettjén, főként, hogy a fogadóbizottsága tagjai nyakig begombolkozva, hosszú ujjas szettekben érkeztek meg az iskola elé, Meghan pedig teljesen nyáriasan bukkant fel Johannesburgban.

A rajongókat megosztotta az érdekes, bézs ruha, ennek pedig hangot is adtak a közösségi oldalakon: "Hűha, hát ez a ruha nem valami előnyös. Mintha letépték volna a karját egy teljesen jó kabátnak", "A királyi család egyik tagja ne úgy nézzen már ki, mint aki egy hollywoodi gálára megy", "Semmi nem stimmel a ruhával, ráadásul a haja is kócos" - írták.

Persze sokan meg is védték, így ilyen kommentek is születtek: "Csinos fiatal hölgy, akit nem köt gúzsba az udvari etikett. Szerintem remekül néz ki", "Az első ruha Meghanon, ami tényleg tetszik, vagány", "Sokkal fiatalosabban néz ki, mint Katalin, pedig idősebb nála" - írták a Meghan-rajongó hozzászólók.

Összeállításunkban megnézheted a ruhát - szerinted csinos volt benne, vagy egyetértesz azokkal, akik szerint előnytelen volt?

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük