Meghan hercegné szörnyen kínos helyzetbe hozta magát - A műsorvezető sem hagyta szó nélkül
Piers Morgan megint keményen odaszólt a hercegnének.

meghan-hercegne-banan-piers-morgan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné és Harry herceg a szexmunkások jogaiért emelte fel a hangját a héten - a hercegi pár még kis ajándékcsomagokat is küldött a kiszolgáltatott szexipari dolgozóknak. Meghan úgy döntött, szeretné még személyre szabottabbá tenni az adományos zacskókat, azonban elég kínos helyzetbe hozta magát - legalábbis a rajongók szerint alaposan túllőtt a célon.

Nagyon kiakadtak miatta

Meghan ugyanis a felajánlott élelmiszercsomagokba tett banánokra kis üzeneteket biggyesztett, amit sem a kommentelők, sem a média képviselői nem tartottak jó ötletnek. A britek legnépszerűbb műsorvezetője, Piers Morgan egyenesen vérlázítónak tartotta, hogy éppen egy banánt választott az szexmunkásokkal való üzengetésre a hercegné:

- Harry herceg arca mindent elárul, szegény szinte sokkot kapott, mikor meglátta a filcet Meghan kezében. De hát, amit Meghan akar, azt megkapja, nem igaz? Ezt mondta Harry az esküvő előtt. Hát most tessék, megkapta. "Én vagyok a banánügyi főnök" - mondta Meghan nevetve a rendezvényen. Itt már evidens lehetett mindenkinek, hogy a kapcsolatuk minden egyes területén ő a főnök, és nemcsak a nadrágot hordja a kapcsolatban, hanem az öltönyt, a nyakkendőt, de még Harry katonai egyenruháját is.

"Egyik nap láttam, hogy Amerikában egy nő ilyen üzenetekkel biztatja a gyerekeket. Szerintem remek ötlet" - mondta, miközben többszörös nemi erőszakot átélt prostituáltaknak üzenget a világ legfallikusabb szimbólumán, egy banánon. Mindezt persze bájos mosollyal, babapocakot simogatva, akár egy modern Teréz anya. Felfordul a gyomrom tőle - nyilatkozta a műsorvezető.

A kommentelők sem örültek a hercegné minden bizonnyal kedvesnek szánt gesztusának. Ilyen hozzászólások születtek a királyi család Twitter-oldalán: "Banánra írt jókívánságok. Szexmunkásoknak. Ezt még meg kell emésztenem", "Hogy gondolhatta Meghan, hogy ez jó ötlet? Tényleg pont banánokra kellett írni azokat az üzeneteket?", "Ennél ízléstelenebb akciót még sohasem láttam, szégyen a királyi családra nézve".

Persze többen is Meghan védelmére keltek, akik szerint az egész nem volt több egy aranyos gesztusnál, amit - habár nem sült el a legjobban - csak jó szándék vezérelt. "Szegény Meghan, bármit csinál, nekimennek. Oké, nem volt a legszerencsésebb pont banánra írni az üzeneteket, de szerintem csak jót akart", "Emberek, nyugodjatok már le, ezek csak banánok, pár kedves sorral. Jézusom, micsoda dráma!", "Ha a szexmunkásokat nem zavarta a banános dolog, minket se kellene, hogy zavarjon. Ők kapták meg a csomagokat. Erről ennyit" - írta a Meghant védő tábor.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük