Botrányos interjút adott Meghan apja - A hercegné most szóba sem áll vele
Thomas Markle fél, hogy örökre elveszíti a lányát.

meghan-apja-interju-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné ismét szégyenkezhetett a családja miatt - ezúttal az édesapja volt az, aki felkavarta az állóvizet a palotában. Thomas Markle egy interjút adott a DailyMailnek, melyben - többek között - olyan dolgokat is elárult újdonsült vejéről, amiket nem kellett volna.

Meghan már szóba sem áll vele

Thomas ugyanis a herceg politikai állásfoglalásáról is beszélt, ami állítólag egy magánbeszélgetés során hangzott el kettejük között. Meghan édesapja elárulta, hogy veje egyáltalán nem zárkózott el a brexittől (az Egyesült Királyság Európai Unióból való kilépése, amit 2016 júniusában meg is szavaztak a britek - a szerk.), sőt, még azt is elmesélte, hogy Harry arra kérte, adjon egy esélyt Trumpnak - bár Thomas ebben nem értett vele egyet.

A palota azóta sem kommentálta az ügyet - habár annyi bizonyos, hogy előre nem is lettek tájékoztatva az interjúról -, de Markle kijelentése mindenképp problémás, hiszen a királyi család tagjai hivatalosan nem foglalhatnak állást politikai kérdésekben, így minden bizonnyal óriási felfordulást okozott. Meg is lett az eredménye: Meghan azóta szóba sem áll az édesapjával.

meghan-apja-interju-nagy

Egy Thomas Markle-höz közel álló forrás a The Sun on Sunday című magazinnak nyilatkozott erről:

- Thomas nagyon csalódott, ugyanis az interjú óta nem is hallott Meghan felől - már apák napjára sem küldött neki üdvözlőlapot. Reméli, hogy nem szúrt el mindent az interjúval, ugyanis tényleg nem akart rosszat a lányának. Annyira vágyott rá, hogy végre megismerhesse Harry-t, már hónapok óta tervezgeti, hogy kiutazzon Londonba, és most attól tart, hogy Meghan nem bocsát meg neki - mondta a lapnak az állítólagos közeli barát.

Meghan bátyja nyílt levelet írt Harry-nek

Meghan nővére folyton balhézik, azonban már nem egyedül teszi: testvére, az ifjabbik Thomas is beszállt Meghan lejárató kampányába. Az esküvő előtt például levélben kérte a herceget, hogy ne vegye feleségül az egykori színésznőt - olvasd el, miket írt benne!

Ezt is szeretjük