Meghan Erzsébet királynős díszt ajándékozott Harrynek: emiatt landolt a kukában végül a tárgy

Meghan hercegné ajándékának bármennyire is örült Harry, végül az a kukában végezte.

GettyImages-978670454
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg egy számára furcsa pillanatot osztott meg a Tartalék című könyvében, írta meg a Daily Mirror.

Felidézte 2020 decemberének ünnepi időszakát, ez volt az első közös karácsonyuk, amelyet már az Amerikai Egyesült Államokban, a montecitói álomotthonukban töltöttek, távol a brit királyi családtól.

Meghan hercegné ajándéka

Köztudott, hogy a királyi családban hagyomány, hogy sosem méregdrága ajándékokat vesznek egymásnak, helyette valami vicces apróságot adnak egymásnak. Bár Sussex hercege és hercegnéje 2020-ban új életet kezdtek a tengerentúlon, erről az aranyos szokásról nem mondtak le.

GettyImages-984543532
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Meghan a férjének egy karácsonyfadíszt adott, amelyen Erzsébet királynő képe volt látható. Amikor Harry kibontotta az ajándékot, örömében felordított egyet, és azonnal fel is akasztotta a karácsonyfájukra. Direkt olyan helyre tette, hogy Archie-val szemmagasságban legyen, így a kisfiú is meg tudja csodálni a dédnagymamája arcával ellátott díszt.

Az akkor másfél éves kisfiút annyira elvarázsolta a talpig feldíszített fa, hogy pont a királynős díszt húzta le. Végül az a földre esett, és összetört.

- Fogtam egy seprűt, és felsepertem a darabokat, miközben azon gondolkodtam, hogy ez olyan furcsa.

Már ilyen nagy Lilibet Diana

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételeket mutatott meg Harry és Meghan Lilibet Dianáról a dokumentumsorozatukban.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük