Harry és Meghan kislánya megszületett: a királynő és Diana után kapta a nevét
Megszületett Harry herceg és Meghan hercegné második közös gyermeke.

meghan harry
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megszületett Harry sussexi herceg és Meghan Markle, sussexi hercegné második közös gyermeke, egy kislány.

A legkisebb családtag péntek reggel, helyi idő szerint pontosan 11 óra 40 perckor látott napvilágot a kaliforniai Santa Barbara Cottage kórházban.

Diana hercegnő és a királynő után kapta a nevét

A BBC oldalán megjelent hír szerint az újszülött kislány nagymamája, Diana hercegnő és dédmamája, II. Erzsébet brit királynő tiszteletére Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor nevet kapta. Az édesanya és gyermeke egyaránt remek egészségnek örvendenek, a pici 3,5 kilóval született. 

Eredetileg június 10-ére várták volna a kis jövevény érkezését, de úgy tűnik Archie Harrison húga előbb kívánkozott a világra jönni. Jelenleg ő Erzsébet királynő 11. dédunokája, és a 8. trónvárományos az örökösödési sorrend szerint.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az Archewell weboldalon olvasható a büszke szülők nyilatkozata, ahol bejelentették, hogy június 4-én megérkezett kislányuk, Lili. Megköszönték a folyamatos támogatást és a sok kedvességet, amik a világ minden tájáról érkeztek egyre gyarapodó családjuk irányába. Hozzátették, hogy akik gratulációjukat ajándék képében fejeznék ki, ők inkább támogassák valamelyik segítő szervezetüket, amik a következők: Girls Inc., Harvest Home, CAMFEDMyna Mahila Foundation.

Diana életrajzírója meglepő dolgot árult el: a királynő áldását adta Meghan színészi karrierjére

Ám Diana életrajzírója, Andrew Morton szerint Meghan akár folytathatta volna a pályafutását színésznőként.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük