Szeretője miatt hagyta el feleségét és 4 gyerekét az énekes
Meglepő válások a sztárvilágban
6 meglepő válás az elmúlt két évből.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a legtöbb hírességnek jószerével nincs magánélete, mivel mindennapjaikat a plénum előtt élik és a rajongók minden lépésükről tudnak, azonban még így is megesik, hogy egy-egy bejelentésükkel meglepetést okoznak.

Ilyen volt például, amikor nemrég Antonio Banderas és Melanie Griffith állt a nyilvánosság elé azzal, hogy 18 év után elválnak. Az ő házasságuk sem volt természetesen zökkenőmentes, ám arra senki sem számított, hogy különmennek. Griffith azóta nevetségesebbnél nevetségesebb módszerrel próbálja takargatni a vállára tetovált szívet és az abban ékeskedő Antonio feliratot. Legutóbb nemes egyszerűséggel leragasztotta a nevet és ráírta, hogy "Mel".

De Heidi Klum és Seal két évvel ezelőtti válása is nagy vihart kavart, főleg a bejelentés utáni sárdobálás miatt. A topmodell ugyanis állította, a férfi a szeretője miatt hagyta el családját, Seal erre pedig azzal riposztolt, hogy Klum volt az, aki a testőrével hetyegett már a házasságuk ideje alatt is. Végül mindketten beismerték, hogy a másik igazat mond. Házasságuk ideje alatt egyébként három közös gyermekük született, és Seal később a nevére vette a szupermodell kislányát is, akinek Flavio Briatore, a Renault F1-es csapatának vezetője az apja.

Nézd meg, melyik szakítások döbbentették meg a közvéleményt!

Sztárok bikiniben

Melanie Griffith szinte az őrületig kergette a fiatalságot, többször varratta fel az arcát. Ugyanakkor a testén nem tudta eltüntetni a kor - és a drogok valamint az alkohol - nyomát. Nézd meg a sztárhölgyeket bikiniben!

Ezt is szeretjük