Állapotosan is bevállalta! Merész fotók készültek a világ egyik legszebb nőjéről
Megan Fox második gyermekével a szíve alatt is merész fotókon pózol.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megan Fox alig egy évvel ezelőtt hozta világra kisfiát, ám augusztusban bejelentették férjével, hogy ismét gyermekáldás elé néznek. A 27 éves színésznőt az egyik legszebb nőként tartják számon Hollywoodban, általában a szexi bombázó, vagy a csábító szerepkörét kapja.

Magánélete zavaros többször nyilatkozta, hogy szakított párjával, aztán mégis egybekeltek, de azt is híresztelte magáról, hogy biszexuális és több nővel volt kapcsolata, mint férfival. Hogy ebből mi az igaz, azt lehet, hogy még ő maga sem tudja, de az vitathatatlan, hogy alakja és külseje tökéletes.

Augusztusban az egyik kozmetikai világmárka is felkérte, hogy legyen a reklámarcuk, a fotókat a kampányhoz pedig már második gyermekével a szíve alatt készítették. Panaszra nem igen lehet oka, első terhessége alatt is alig szedett fel valamit, és azt a keveset is rekord gyorsasággal dobta le magáról.

Ez aztán merész

Megan Fox nem húzta sokáig a visszatérést és már négy hónappal a szülés után megmutatta idomait, fehérneműre vetkőzött. A képeken nagyon jól mutat, nincs szégyellnivalója. Nézegesd a fotókat!
 

Ezt is szeretjük