Megan Fox a forgatáson villantotta melleit
Erotikus fotógalériával
A Transformersben imádták a férfiak, ahogyan a forró motorház fölé hajolt. Most még forróbb és még szexibb!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Habár Megan Fox filmes karrierje alig pár éve indult, máris az ezredforduló utáni fiatal színészgeneráció egyik ünnepelt személyisége, aki előtt nyitva állnak Hollywood kapui, és akiért férfiak milliói rajonganak.

   

Az egyik közismert férfimagazin olvasói tehát nem véletlenül szavazták meg a 21 éves sztárt 2008 legszexisebb nőjének, aki ezúttal sem hagyta cserben rajongóit. A Transformersben teste forróbb volt, mint bármelyik járgány motorja, új filmjének forgatásán azonban melltartójától is megszabadult!

Megan Fox lesz a főszereplője ugyanis a Jennifer’s Body című horror-vígjátéknak, aminek forgatókönyvét az a Diablo Cody írta, akit – sztriptíztáncos múltja ellenére – idén márciusban az Akadémia Oscar-díjjal jutalmazott Juno című forgatókönyvéért.

Akciófilm után egy durva horror

A különc Diablo Cody eszelős történetében Fox egy olyan pompomlányt alakít majd, akit egy démon szállt meg. A démont pedig etetni kell, így hát nem meglepő, hogy szépen sorban elkezdenek majd hullani a farmerfiúk a minnesotai városkában.

Cody tehát nem véletlenül ígért a sztoriban kannibalizmust és kizsigerelést: Fox ugyanis szó szerint falja majd a fiúkat, akik udvarolni próbálnak neki. A Jennifer’s Body ezek alapján erősen korhatáros filmnek néz ki, a horrorrajongók legnagyobb örömére.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Megan Fox azonban nem volt mindig ilyen szerencsés, régebben például olyan szegény volt, hogy borotvára sem volt pénze, ezért sokáig nadrágot kényszerült hordani, amik eltakarták szőrös lábait.

Ezt is szeretjük