Lelombozó fotók! Borzasztóan véznává fogyott Meg Ryan
Meg Ryan a romantikus filmek királynője volt, de 48 éves korára megcsappant a népszerűsége.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vajon miért van az, hogy egyes színésznők, mint Glenn Close vagy Meryl Streep, még túl az ötödik ikszen is sikert sikerre halmoznak a szakmájukban, míg másokat a fiatalság elmúltával sokkal kevesebb ajánlattal keresnek meg a producerek?

Ezt a kérdést bizonyára Meg Ryan is gyakran feltette magában - és sajnos arra a következtetésre juthatott, hogy minden csak és kizárólag a külsőn múlik.

Eljárt felette az idő

Ezért aztán nem teketóriázott sokat, ahogy megjelentek az első szarkalábak, rohant a plasztikai sebészéhez - a többit pedig, sajnos, nagyon is jól tudjuk.

Elég csak elnézni az egykori szépség fotóit, hiszen még a szépészeti műtétekben kevésbé jártasak is első pillantásra észreveszik, bizony nem sok maradt a színésznő természetes szépségéből.

És ezen, valljuk be, az őrült fogyókúrázás sem segít, legalábbis még egy nőt sem tett szebbé a csontvázzá aszalódás, bármennyire is istenítik Hollywoodban a zéró méretet.

Ízlések és pofonok

Márpedig nagyon úgy néz ki, a 48 éves - ám ennél lényegesen többnek tűnő - sztár agyonkoplalja magát a nagy igyekezetben. Aggasztó külsejére mindazok felfigyelhettek, akik követik a 2010-es cannes-i filmfesztivál eseményeit, ahol Meg Ryan is tiszteletét tette.

Egyszerűen nem lehetett nem észrevenni piszkafa lábait és hihetetlenül vékony derekát - ráadásul a testéhez képest mindig borzas szőke feje kimondottan nagynak tűnik.

A szőke színésznő, aki Lawrence Bender producer oldalán volt látható a Countdown To Zero dokumentumfilm premierjén, azért egyvalamiben biztos lehet: rajongóinak örökké ő marad a Harry és Sally huncut szépsége, aki olyan élethűen imitálta az orgazmust abban a bizonyos kávézóban.

Ezt is szeretjük