Paul McCartney-t ismét behálózták
Úgy tűnik, az énekes nem siratja azt a vagyont, melyet ex-neje elnyert tőle a válás során, ehelyett inkább új szerelmet talált.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden józan ember távol tartaná magát a nőktől, ha úgy járt volna, mint Paul. Ehelyett a legendás zenész újabb szerelmi viszonyt kezdett és láthatóan rettentően jól érzi magát a 47 éves Nancy Shevell-lel, aki egyébként már régóta a McCartney család ismerőse, és nem mellékesen jelentős vagyon örököse apjának köszönhetően.

Legutóbb Paul közvetlenül a válás hivatalos kimondása után utazott el újdonsült barátnőjével a Karib-szigetekre, hogy megünnepelje szabaddá válását. Több fénykép is készült a párról, melyek alapján tökéletes a harmónia kettejük között.

Ismét a szerelem bűvöletében

Egy szemtanú beszámolt számos romantikus jelenetről, melyekből kiderült, hogy Paul valóban boldog új párjával, hiszen rengeteget sétáltak a naplementében a tengerparton, kéz a kézben.

Gyakorta váltottak forró csókokat, és a kettejük közötti testbeszéd folyamatosan arról árulkodott, hogy komoly vonzalom van kettejük között.

Természetesen az sem utolsó kérdés, hogy nyaralásukat a legnagyobb luxus vette körül, hiszen egy 6000 £/éjszaka értékű villában laktak, ahol a baldachinos ágy és a jaccuzzi csupán az alapfelszerelés volt.

A pár közötti viszonyról a sajtó először tavaly novemberben értesült, amikor egy lesifotós egyértelmű képekkel állt elő egy közösen eltöltött hétvégéről, New Yorkban.

Akkor még tagadta mindkét fél a kapcsolatot, hiszen Paul válópere közepén tartott, most azonban már nyíltan vállalják, hogy egy párt alkotnak.

Heather mindeközben sértettnek érzi magát, hiszen meggyőződése, hogy volt férje csupán azért kezdett viszonyt, hogy őt megalázza, ami sikerült is neki. A volt feleség sértettségén felülemelkedve a sajtó segítségével kíván volt férjének nagyon sok boldogságot.

Tulajdonképpen azok után, amennyit leakasztott róla az együtt eltöltött évekért, ez a legkevesebb.

Ezt is szeretjük