Mbappét szexi, kétgyerekes anyával boronálták össze: megáll az ész Rose bikinis alakjától

Fotókon mutatjuk, ki az a nő, akivel utoljára összeboronálták Kylian Mbappét.

Mbappé párja a pletykák szerint
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A nemrég orrtörést szenvedett Kylian Mbappé Franciaország egyik elsőszámú futballistája jelenleg. Bár a magánéletét féltve őrzi, ennek ellenére folyamatosan mennek a szóbeszédek arról, hogy ki lehet a párja. 

Mbappé párjáról folyamatosan pletykálnak

2022-ben még arról szólt a fáma, hogy a sztárfocista egy transznemű nővel jár, miután lefotózták őket együtt egy jachton. Ugyanebben az esztendőben már felmerült a belga Rose Bertram neve is, aki később az Instagramján cáfolta, hogy bármi köze lenne a focistához, azonban a mai napig folyamatosan cikkeznek kettejükről, és Mbappé barátnőjeként hivatkoznak rá. Az tény, hogy a szőke modell követi a futballistát a közösségi médiában, de ez nem jelent még túl sok mindent.

Az viszont már tényleg igaz, hogy Bertram hosszú évekig egy holland focista szerelme volt, Gregory van der Wielt még 17 éves korában ismerte meg, 2011 és 2012 között. Két lányuk is született. Bár 2022-ben szakítottak, egy évvel később Ibizán nyaraltak lányaikkal, amiről még a Daily Mail is közölt képeket. A fotókat látva eléggé össze voltak melegedve, ennek ellenére csók nem csattant el köztük, így nem lehetett pontosan megállapítani, hogy kibékültek, vagy csak a gyerekeik kedvéért jóban maradtak, és elmentek egy családi vakációra. Mindenesetre érdekes, hogy a férfit, akinek két lányt is szült, már nem követi a közösségi médiában, Mbappét viszont igen.

Bertramot nemcsak Mbappéval hozták össze, hanem egy időben Leonardo DiCaprióval is, de az sem volt igaz. A színész jelenleg Vittoria Ceretti párja.

Képes összeállításunkban megnézheted Rose Bertram fotóit, akinek két gyerek után is fantasztikus alakja van.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Luka Modrić 20 éve bolondul feleségéért: Vanjával gyönyörű családot alapított a horvát focista

Képeken mutatjuk Luka Modrićot és családját.

Elolvasom

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük