Kitálalt Michael Jackson egykori barátnője, Maureen McCormick
Drogok, bulik, depresszió és bulimia, az egykori gyerekszínész kiteregette a szennyest!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Maureen McCormick neve nem annyira ismert itthon, mivel népszerűségét a Brady Branch című sorozatnak köszönheti, amit Amerikában a hetvenes évek első felében vetítettek a televízióban, de nálunk nem tűzték műsorra.

Az 52 éves McCormick megjárta a poklokat, és most megint a figyelem középpontjába került, botrányos életrajza ugyanis idén ősszel jelent Itt a történet: Túlélni Marcia Bradyt és megtalálni az igaz hangomat címmel.

A színésznő a kötetben kendőzetlenül vallja be életének legnyomorúságosabb eseményeit, nyíltan beszél drogfüggőségéről, prostituálódásáról és felidézi legendás párkapcsolatait is, amelyek többek között Steve Martinhoz és Michael Jacksonhoz fűzték.

Az egykori gyereksztár nem tudott mit kezdeni a hirtelen jött népszerűséggel, és számos családi és magánéleti probléma súlyosbította helyzetét.

A tragédiák ellenére sikerült talpra állnia

Nagyanyja szifiliszben hunyt el, egy hétre rá nagyapja öngyilkos lett, de a betegséggel anyjának is farkasszemet kellett néznie, emiatt aztán McCormick attól tartott, hogy netán ő is megfertőződött.

A hetvenes-nyolcvanas években keményen belevetette magát a hollywoodi éjszakai életbe, kokainfüggő lett, emiatt aztán botrányba fulladt egy Steven Spielberggel készített interjúja, aminek következményeképpen az egyik mérges producer szó szerint kitiltotta az álomgyárból.

Ekkor kezdte a testét drogért cserébe árulni, de teherbe esett, nem sokkal később pedig depressziós és bulimiás lett. Más ember ebbe már beleroppant volna, ám McCormick mindezek után mégis képes volt talpra állni.Felkavaró memoárjában pedig kíméletlenül rántja le a leplet a sztárok felszínen csillogó, ám belül elevenen rothadó világáról, hiszen állítása szerint ő megjárta a csúcsokat, de a mélységet is.
Ezt is szeretjük