Nem lesz esküvő! Ezért szakított a népszerű álompár
Charley Webb és Matthew Wolfenden felbontották a jegyességet, külön utakon folytatják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Charley Webb és Matthew Wolfenden megerősítették, hogy három év jegyesség után szakítottak, és különköltöztek.

A színészpáros kapcsolatáról mindenki azt hitte, hogy mesébe illő és harmonikus, a valóság mégis más volt.

Nem lesz esküvő

A két színész az Emmerdale című, nagysikerű angol szappanoperában játszott együtt, ahol hamar megtalálták a közös hangot, így kapcsolatuk szakmairól először barátira változott, majd pár randevú után rájöttek, hogy érzelmeik mélyebbek, így megpróbálták együtt.

2009 szeptemberében úgy döntöttek, hivatalosabb mederbe terelik románcukat, és eljegyezték egymást. A boldog eseményt nem sokkal később az első közös gyerek követte. Kisfiuk 2010 tavaszán született, a Buster nevet kapta.

Több pletyka is szárnyra kapott, hogy nincs minden rendben köztük, a bejelentés, hogy külön utakon folytatják, mégis váratlan volt. Elmondásuk szerint egyébként is barátok maradtak volna, de a gyerek miatt mindenképpen tartják a kapcsolatot.

Elmúlt a szerelem

Az elválás nem volt konfliktusoktól hangos, a pár végig békében élt egymás mellett. A hírek szerint szakításukat a sok külön töltött idő okozta.

Az utóbbi hónapokban mindketten rengeteget dolgoztak. Matthew Wolfenden a Sztárok a jégen című műsor angol verziójában debütált, melyet meg is nyert.

Annyira elfoglaltak voltak, hogy egymásra már nem maradt energiájuk, azon pedig főleg nem tudtak gondolkozni, hogy mikor, hol és hogyan tartsák meg az esküvőt. A rengeteg munka a szerelem elmúlását eredményezte.

Közeli ismerősök szerint szakításuk még nem biztos, hogy végleges, hiszen nagyon kötődnek egymáshoz. A barátok közül többen elképzelhetőnek tartják, hogy a különélés során újra elkezdenek hiányozni egymásnak, és lángra lobban a  már kihűlt vágy.

Ezt is szeretjük