Botrány élő adásban! Káromkodva dühöngött a színész
Matthew Perry a BBC esti műsorában kelt ki magából, és kiabált a beszélgetőtársával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Jóbarátok sztárja, Matthew Perry botrányt okozott a BBC élőben sugárzott esti műsorában, ahol magából kikelve osztotta a műsorvezetőt és a meghívott vendéget.

Az aktuális téma a drogfüggőség és a drogpolitika volt, Matthew Perry ugyanis szorgalmazza, hogy egykori függőkből felállított esküdtszék ítéljen a visszaesők bírósági ügyeiben.

Botrány a stúdióban

A Jóbarátok sztárja teljesen kikelt magából, amikor beszélgetőpartnere, egy neves drogellenes aktivista és újságíró, Peter Hitchens azt mondta, a függőség nem más, mint egy fantázia.

- A drogfüggőséget megkérdőjelezni olyan, mintha azt mondanánk, hogy Peter Pan létezik! Egyszerűen nevetséges még az elmélete is - kiáltotta a 44 éves színész.

Perry válogatott sértéseket vágott a műsorvezető és Hitchens fejéhez is, mint mondta, számára ez igenis egy nagyon élő és igazi kérdés, hiszen ő is szenvedett ettől.

- Jó lenne, ha kihúzná a fejét a saját fenekéből, és nem csak a maga által írt könyveket olvasgatná - vetette oda egyszer.

Peter Hitchens ugyanis azon az állásponton van, hogy a függőséget csupán beképzelik az emberek, és csak a döntésükön múlna, hogy élnek a drogokkal, vagy sem.

A drogfüggőség csak illúzió

Az újságíró úgy véli, a drogfüggőség csak jellemgyengeség, nem betegség, így nem is érti, miért kellene másképpen bánni a drogosokkal, mint bárki mással. Szerinte csak kifogásokat keresnek, hogy végre a kezükbe vegyék az életük irányítását, és sajnáltatják magukat.

Matthew Perry ekkor megpróbálta elmagyarázni a saját példájával, hogy ez nem teljesen így van. Mint mondta, drog- és alkoholproblémái vannak, és ha valaki egy pohár itallal kínálja, egyszerűen nem tudja abbahagyni. Már 13 éves kora óta küzd ezzel a démonnal, és azóta nem telik el nap, hogy ne inna meg egy üveg vodkát. Többször volt már elvonón, és igyekszik is távol tartani magát a bajoktól.

Vizeletből kimutatható drogok

A DrogKontrol 10 teszt egy egyszerű egylépéses otthoni gyorsteszt, mely 10 fajta drog gyors, kvalitatív kimutatására alkalmas.

Még több információt itt találsz.

Promóció

Mint mondta, az elmúlt évtizedekben az volt számára a legnehezebb, hogy a hozzá legközelebb állóktól is rejtegette a szenvedélybetegségét. Most azonban már késznek érzi magát arra, hogy sorstársaiért is küzdjön, így minden fórumon kiáll a függők jogaiért.

Ezt is szeretjük