Mi történt vele? Csontsoványra fogyott az egykor szexi színész
Matthew McConaughey drámai átalakulásra vállalkozott legújabb filmje kedvéért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kisportolt testű Matthew McConaughey-t jó pár éve az egyik legszexisebb amerikai színészként tartják számon, akiért nők ezrei epekednek. Legújabb külsejével azonban aligha venne le bárkit is a lábáról.

Sosem volt rajta felesleg
14 kilót akar leadni
Egyre csontosabb
Vészesen sovány

A 42 éves texasi sztár is beáll ugyanis Christian Bale mögé a sorba, mivel legújabb filmje kedvéért drasztikus fogyásra vállalkozott.

Ez még csak a kezdet

Eddig közel hét kilótól szabadult meg, ami az ő esetében máris látványos eredmény, hiszen sosem volt rajta egy grammnyi súlyfelesleg sem.

Ez azonban csak a kezdet: tervei szerint még ugyanennyit fog leadni, mivel összesen 13-14 kilót szeretne fogyni.

Ezt hallva valószínűleg sok nő szíve összeszorul, hiszen nem kellemes egy ilyen tökéletes testet elsorvadni látni.

A színész már most úgy néz ki, mint egy rákos beteg - nehéz elképzelni, milyen soványra koplaltatja még magát a munkálatok megkezdéséig.

Nem sok ideje van, hogy a kívánt eredményt elérje, röpke hat hét múlva, szeptemberben kezdik ugyanis forgatni a The Dallas Buyer's Club című drámát, amiben egy HIV-fertőzöttet alakít.

Haldokló beteget alakít

A film, amelyben Hilary Swank lesz a partnere, 2013-ra kerülhet a mozikba, és feltehetően mérföldkő lesz az eddig főként vígjátékokban és thrillerekben szereplő sztár karrierjében, ugyanis a haldokló beteg megformálása nemcsak a testi átalakulás miatt, hanem a színészi játékot tekintve is nagy kihívás lehet.

És hogy milyen módszerrel éri el ezt a drámai változást? A válasz nem hangzik jól.

- Rengeteg teát iszom. Beletelik egy kis időbe, amíg a szervezeted ráébred, hogy saját magát kell felemésztenie, mivel kívülről nem viszel be tápanyagokat - árulta el.

A súlyveszteség azért is nagyon szembeötlő, mert legutóbb, a Magic Mike című filmben csupa izom sztriptíztáncosként láthatta a közönség.

Ezt is szeretjük