Botrányosan megvénült Joey, a Jóbarátok egykori sármőrje
Matt Le Blanc tíz évig alakította Joey-t, de amióta nincs képernyőn, egyre jobban elhagyja magát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Jóbarátok rajongóinak valószínűleg egyáltalán nem kell bemutatni Matt LeBlanc színészt. Joey Tribbianiként ugyanis ő volt az ügyeletes szívtipró a népszerű szitkomban, aki egymás után szédítette meg a szebbnél szebb csajokat. Ezért is nehéz elhinni, hogy az egykoron jóképű sztár igencsak megöregedett az utóbbi időben, és legfrissebb fotója alapján alig lehet ráismerni.

Pedig a Jóbarátoknak alig néhány éve, 2004-ben lett vége, LeBlanc pedig 42 évesen fiatal ahhoz, hogy elhagyja magát – az egyre szívdöglesztőbb George Clooney például lassan már az ötödik ikszet tapossa, de még a nők két kedvence, Johnny Depp vagy Brad Pitt is több évvel idősebbek nála.

Kudarc kudarc hátán

Mégis, az olasz-amerikai színész vonzereje láthatóan megkopott: haja erősen őszbe fordult, pocakot eresztett, huncut szeméből eltűnt a csillogás, helyébe pedig fásultság költözött. Persze érthető, hiszen nincs sok oka az örvendezésre: nemcsak a karrierje, hanem a magánélete is romokban. A karakterének kitalált spin-off mindössze két évadot ért meg, a Joey sorozat népszerűsége nyomába se jutott a számos Emmy- és egyéb díjjal jutalmazott Jóbarátoknak.

Utána pedig nem igazán kényeztették neki való szerepekkel - ami nem csoda, hiszen, valljuk be, bár kisfiús sármja tényleg remekül passzolt Joey szerepéhez, valójában nem sok tehetség szorult belé. Ha a tervezett Jóbarátok mozifilm mégsem valósul meg, nem sok esélye marad, hogy a szélesvásznon szerepeljen.

Beteg a kislánya

Ami a magánéletét illeti, egy ideig úgy tűnt, legalább ez rendben van. 2003-ban, hat év után vette el szerelmét, Melissa McKnightot, egy évvel később pedig kislányuk született. Ám kiderült, Marina súlyos fejlődési rendellenességgel jött világra, mely az agyműködésére, a csontjaira és a motoros képességeire is negatív hatással van.

Talán a megpróbáltatások és az állandó orvosi kezelések őrölték fel kapcsolatukat, nem tudni, mindenesetre 2006 tavaszán kibékíthetetlen ellentétre hivatkozva beadták a válópert. LeBlanc nem sokkal később Andrea Anders színésznő oldalán mutatkozott, de mostanság leginkább egyedül látni.
Ezt is szeretjük