Hájas disznóvá hizlalta magát a szívtipró Matt Damon
Fotók!
A 38 éves sztár saját bevallása szerint mindent felfalt, amit eléraktak, így nem csoda, hogy szaporodtak a zsírpárnái.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mint ahogy korábban már hírt adtunk róla, a 2007-ben a People szavazásán a világ legszexisebb pasijának választott Matt Damon bizony brutális átváltozáson ment keresztül az utóbbi időben. Nem csak kínos bajuszt növesztett, de alaposan el is hízott.


Mint kiderült, Az informátor! című fekete komédia - Magyarországon november 26-án kerül a mozikba - kedvéért volt kénytelen bevállalni a testsúlygyarapodást. Bár, mint a napokban elárulta, voltaképpen rendkívül élvezte a mértéktelen zabálást.

Imádta a forgatást

- Nagyon, nagyon könnyen ment a hízás. No és persze őrületes buli volt az egész. Azt hiszem, még sosem éreztem magam ennyire jól egy forgatáson, hiszen nem kellett edzőterembe járnom, és azt ehettem, amit csak megkívántam. A forgatási szünetekben bedobtam egy McDonald's-menüt, aztán még egy kis chipset is, a móka kedvéért. Higgyék el, maga volt a mennyország - mesélte Damon.

Ilyen a boksz

Természetesen a 38 éves színész, aki jelenleg a a Velencei Filmfesztiválon tartózkodik - és kivételesen felesége, a szépséges Luciana Bozan Barroso is vele tartott -, már újra sármos önmagaként jelent meg a vörös szőnyegen. De, mint bevallotta, a fogyás nem ment csak úgy, magától, keményen sportolnia kellett, hogy a pluszkilók leolvadjanak.

- Ha valaki tudja, mitől hízott meg, azért egyszerűbb a dolga. Nekem a boksz segített, ha ugyanis az embert elégszer megütik, akkor lemegy a felesleg. És tessék, most már pont úgy festek, mint a világ legszexisebb pasijának unokaöccse! - viccelődött a sztár.

Az Egyesült Államok talán legnagyobb kartellbotrányát feldolgozó Az informátor! egyébként már az ötödik film, amit a háromgyerekes  - két saját, és egy nevelt - színész Steven Soderbergh rendezővel forgatott.

Közös munkájuk gyümölcse az Ocean-trilógia, továbbá az Egy veszedelmes elme vallomásai című moziban is felbukkant néhány másodperc erejéig.

Ezt is szeretjük