A barátai is nagyot néztek! A 4 gyermekes színész ismét megnősül

Matt Damon ismét oltár elé áll, ezúttal már négygyermekes apukaként mondja ki az igent.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Immár négygyermekes apaként Matt Damon áprilisban ismét oltár elé áll, adta hírül a New York Post.

A színész csemetéi anyját, Luciana Barrosót veszi feleségül - immár másodszorra.

Esküvő másodszorra

A 42 éves sztár és argentin származású oldalbordája 2003-ban ismerkedtek meg Miamiban, amikor a nő pultosként dolgozott.

Az addig szebbnél szebb színésznőkkel randizó sármőr olyannyira szerelmes lett, hogy 2005. december 9-én szűk családi körben, egy polgári ceremónia keretében össze is házasodott Barrosóval a New York-i városházán. 

A házasság révén Damon egyből apává is vált: ő lett a feleség korábbi házasságából született lányának, Alexiának a nevelőapja.

Rövidesen megszületett első közös gyermekük is, akit még kettő követett: Isabella 2006. június 11-én, Gia Zavala 2008. augusztus 20-án, Stella Zavala 2010. október 20-án jött világra - Matt Damon tehát igazi lányos apuka lett.

Nem volt nászút

Hét évvel az esküvő után most arra készül a pár, hogy megerősítsék házassági fogadalmukat, és szerény, szűk körű ceremónia helyett egy nagyszabású partin, a család és barátaik társaságában ünnepeljék meg a jeles eseményt.

A New York Post értesülései szerint már kiküldték a meghívókat, melyekben ugyan még nem szerepel helyszín, azt titokban akarják tartani, ameddig csak lehet, néhány más részlet viszont már kiszivárgott.

Ezek egyike, hogy az újfent házasulandók arra kérik a vendégeket, ne hozzák magukkal a gyerekeiket. Ebből arra lehet következtetni, hogy egy igazán nagy bulival akarják pótolni azt, ami az első esküvő után kimaradt.

Matt Damon és 36 éves neje egyébként a 2005-ös házasságkötést követően még nászútra sem tudott elutazni, mert a színésznek vissza kellett mennie forgatni, hogy be tudják fejezni Az ügynökség című filmet, melyben Robert De Niro és Angelina Jolie oldalán játszott.

Ezt is szeretjük