A Díjnet.hu-n most kész főnyeremény a számlabefizetés!
Gondot jelent összegyűjteni és rendben tartani a havonta érkező csekkeket, számlákat. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szerencsére már erre is van olyan megoldás, amellyel egyszerűbbé teheted életedet. Az ingyenes Díjnet számlabemutató rendszer segítségével a különböző szolgáltatóktól érkező számlákat elektronikus formában, az interneten keresztül kezelheted. Beérkező számláid így biztosan nem keverednek el, a régi számlákat pedig rendszerezve tárolják neked.

A Díjnet használata rendkívül egyszerű, csupán egy internetkapcsolattal rendelkező számítógép szükséges hozzá. A regisztrációhoz csak néhány alapadatot szükséges megadni. A Díjnet rendszerébe történt regisztrálás után eldöntheted, mely számlakibocsátó - szolgáltató - számláit szeretnéd a továbbiakban elektronikus formában kezelni.

A számlakibocsátói regisztrációhoz szükséges adatokat a számlakibocsátók határozzák meg. A számlák a kiállításuk után azonnal a rendelkezésedre állnak, és az érkezésükről e-mailben értesítést küldenek neked.

A számlák fizetése többféle kényelmes, egyszerű módon történhet

  • Csoportos beszedési megbízással.
  • Egyedi banki utalással.
  • Díjmentes bankkártyás fizetéssel - VPOS.
  • Közvetlen ingyenes internetbanki fizetéssel - CIB Bank Zrt. és OTP Bank Nyrt. ügyfeleinek.
  • Mobiltelefonos fizetéssel: T-Mobile és Telenor MobilFizetés, szolgáltatófüggetlen mobilfizetés.

A Díjnet rendszer a bankok által is használt biztonságos 128 bites SSL titkosítással védett környezetben működik, és a saját adataidhoz csak az általad megadott bejelentkezési névvel és titkos jelszóval lehet hozzáférni. A Díjnet rendszerén keresztül mindemellett kényelmesen bejelentheted a mellékvízmérő mérőállását is.
Ráadásul, aki közüzemi számláit most MasterCard® vagy Maestro® bankkártyájával fizeti, már egy számlabefizetéssel is nyerhet!

Értékes nyeremények várnak rád

A MasterCard® vagy Maestro® bankkártyájával fizetők között kisorsolásra kerül 100 darab 5000 forintos Extreme Digital e-utalvány. Sőt, aki kétszer fizet MasterCard® vagy Maestro® bankkártyájával, megnyerhet egyet a 10 darab iPhone-ból. A fődíj pedig egy iPad lesz, amelynek megnyerésére minden egyes MasterCard® vagy Maestro® kártyás befizetéssel növelheti az esélyét.

Fizess te is minél többször MasterCard® vagy Maestro® kártyáddal 2011. november 1. és 2011. december 31. között, hogy megnyerhesd az ajándékokat!

Részletek a www.dijnet.hu és mastercard.hu/netesvasarlas weboldalakon.(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=1869865&banner=1869869&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük