Kiderült, miért ment tönkre Mary-Kate Olsen és üzletember férje házassága
A legnagyobb problémát a gyerekvállalás okozta köztük, de más gondjaik is voltak.

mary-kate olsen és olivier sarkozy cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy héttel ezelőtt derült ki, hogy Mary-Kate Olsen és a nála 17 évvel idősebb üzletember és bankár, Olivier Sarkozy öt évig tartó házassága tönkrement.

2012-ben szerettek egymásba, három évvel később keltek egybe. Évekig nem volt gond a házasságukkal, ám egy kérdéskörben nem értettek egyet, írta meg a People magazin, amelynek egy a párhoz közel álló forrás nyilatkozott.

Emiatt ment tönkre Mary-Kate Olsen házassága

A legnagyobb konfliktust a gyerekkérdés okozta náluk. Sarkozynek előző házasságából már született két gyermeke, így ő már nem akart több utódot.

mary kate olsen és olivier 1
Fotó: James Devaney / Getty Images Hungary

- Néhány évvel ezelőtt Mary-Kate számára nem volt prioritás, hogy gyereket vállaljon, ám ez mostanra megváltozott nála. Olivier-nek viszont van két felnőtt gyereke, és már nem akart többet. Mary-Kate azt hitte, ezzel kapcsolatban megváltozik a férje véleménye, de nem így lett - kotyogta ki a lapnak a bennfentes.

Nem ez volt az egyetlen dolog, ami konfliktust okozott köztük, míg a férfi imádta a fényűző partikat, addig az egykori gyereksztár egy sokkal visszahúzódóbb és nyugodtabb életre vágyott. Alapjáraton is introvertált típus, férjével ellentétben kevés ember körül érzi jól magát, emellett gyakran vágyik az egyedüllétre. Emiatt egyre kevesebb időt töltöttek együtt.

mary kate olsen és sarkozy
Fotó: Mireya Acierto / Getty Images Hungary

A 33 éves színésznő és divattervező először áprilisban adta be a válási keresetet, ám a koronavírus-járvány miatt azt visszautasították, így gyorsított eljárást kért, hogy hamarabb kimondják a válásukat, illetve a házassági szerződés őt védő része érvénybe lépjen, és ne kelljen elhagynia a lakásukat. Mivel a férfi egy hét haladékot adott neki, hogy elköltözzön New York-i otthonukból, ám a vírus miatt a költözés sem egyszerű, ezért Olsen hónap végéig haladékot kért.

Sztárok, akik egykor házasok voltak

Olyan elfeledett, egykori sztárpárokat mutatunk, akik régen egy rövid ideig házasságban éltek egymással.

Ezt is szeretjük