20 évvel fiatalabbra műtötték a bájos Marlo Thomast
Marlo Thomas a That Girl című sorozattal szerzett magának hírnevet, és 71 évesen még mindig aktív.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha az ember elnézi Marlo Thomas fényképeit, azt gondolja, itt egy csinos, ötvenes nő, aki láthatóan remekül érzi magát évtizedekkel idősebb férje oldalán.


Az igazság azonban az, hogy bármilyen hihetetlen, az amerikai színésznő alig egy hónap múlva betölti 72. életévét, férje - Phil Donahue, aki 26 évig volt a nevével fémjelzett beszélgetőműsor vezetője - pedig csupán két évvel előzi meg korban.

A mosoly a régi

Tény, Thomas fantasztikusan tartja magát, bár azt is el kell ismerni, hogy fiatalkori fotóival összehasonlítva mintha nem is ugyanazt a nőt látnánk.

A végeredmény azonban mégiscsak emberire sikeredett, hozzáértő plasztikai sebészének köszönhetően, aki nem pumpálta természetellenesre az ajkait, és azért hagyott néhány ráncot is az arcán.

Mindenesetre úgy tűnik, nemcsak külsőleg sikerül fiatalnak maradnia, az 1937-es sztár ugyanis még mindig aktívan tevékenykedik.

Amikor alkalma adódik, felbukkan a legsikeresebb sorozatokban, például általa kelt életre Rachel anyja a Jóbarátokban, de az Ugly Betty - Címlapsztoriban is láthatták rajongói két évvel ezelőtt.

Nemcsak színésznő

Emellett sikeres gyerekkönyvszerző és bőkezű jótékonykodó: könyveinek és lemezeinek bevételét jórészt a memphisi St. Jude Children's Research Hospital számára ajánlja fel, ahol olyan súlyos betegségben szenvedő gyermekeket ápolnak ingyen, akik szülei nem tudnák megfizetni a kezeléseket.

A Golden Globe-díjas színésznő - az elismerést még az 1966-tól 1971-ig futó That Girl című sorozat főszerepéért kapta - 1980-ban ment hozzá Phil Donahue-hoz.

Bár nem született közös utóduk, férje előző házasságából származó öt gyermekét a saját nevére vette.

Ezt is szeretjük