Öngyilkos lett a műsorvezető! Párja miatt vetett véget életének
Részletek!
Nem bírt párja nélkül élni, ezért lett öngyilkos Mark Fear.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Öngyilkos lett a BBC legendás bemondójának, Kenneth Kendallnak az élettársa, Mark Fear, aki maga is műsorvezetőként dolgozott, emellett pedig egy galéria tulajdonosa volt.

Mark Fear (jobbra) és Kenneth Kendall

Az 55 éves férfi felakasztotta magát a híradóssal közös otthonukban, holttestére egy barátnőjük akadt rá.

Nem tudott párja nélkül élni

A műsorvezető azért végzett magával, mert nem bírt szembenézni a jövővel párja nélkül. Kenneth Kendall ugyanis stroke-ot kapott és belehalt, 88 éves volt. Fear összeomlott a hírre, hiszen 23 éve éltek együtt és barátaik szerint is irigylésre méltó volt a kapcsolatuk.

- Sajnálom, hogy belekeverlek ebbe a dologba. De nem tudok Kenneth nélkül élni, elképzelhetetlen nélküle a jövő. Csókollak, Mark- írta Vicki Wyattnek címzett búcsúlevelében.

Vicki Wyatt most először szólalt meg az ügyben és elmondta, érezte, hogy tragédia felé közelítenek. Mark Fear ugyanis szerelme halála óta folyton aggódott, hogyan is fog tovább élni, hogyan lesz képes a közös üzletüket sikeresen folytatni.

Azt hitték, jobban van

Barátai azonban reménykedtek, hogy kilábal a depresszióból, az utóbbi időben úgy tűnt, már jobban van.

- A halála előtti napon még együtt néztük a focimeccset, közben beszélgettünk mindenféléről, tervezgette az ünnepeket, hogy kinek mit vesz, hova utazik. Aztán odafordult hozzám és azt mondta, rettentően élvezte a meccset. Ekkor már éreztem, hogy valami nagy baj van. De nem akart maradni, mindenképpen haza akart menni. Reggel nem jelent meg a megbeszélt találkozónkon. Ekkor már tudtam, hogy baj van - nyilatkozta egy másik barátja, Neil Robertson.

Mark Fear a végrendeletét az Iphonjába írta le, mindent barátaira hagyott. Ügyében nem is indult nyomozás, hiszen a rendőrség szerint egyértelmű, hogy öngyilkos lett.

Ezt is szeretjük