Mark Zuckerberg megmutatta családját: felesége és lányai ilyen édesen legóznak
A Facebook atyja tündéri fotón mutatta meg kislányait.

mark-zuckerberg
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mark Zuckerberg átlagos egyetemistaként csak álmodhatott arról, amilyen életet most él. Miután 2004-ben a Harvard kollégiumából elindította a világ legnagyobb közösségi oldalát, a Facebookot, minden képzeletet felülmúló sikerekben részesült. Azonban nem csak szakmailag ért a csúcsra az elmúlt esztendőkben, családjára is méltán lehet büszke.

Feleségével, Priscilla Channel 2007-ben szerettek egymásba, szerelmük tüze pedig a mai napig lángol. 2012-ben kötött házasságukból két tündéri kislányuk született, a négyéves Maxima és a kétéves August.

Mark Zuckerberg és családja

A programozó és feltaláló pontosan tudja, milyen veszélyeket rejt magában a túlzott posztolás a neten, így szeretteit is igyekszik óvni a nyilvánosságtól, ezért csak ritkán mutatja meg őket. Most azonban kivételt tett, és úgy döntött, hogy megörvendezteti a követőit egy fotóval, amin megcsodálhatták, milyen egy átlagos játékdélután Zuckerbergéknél.

Az Instagram népe imádta, ahogy a lurkók elmélyülten legóztak édesanyjukkal, több százezren jutalmazták lájkjaikkal a felvételt. A kicsik láttán persze akarva-akaratlanul elolvad az ember, annyira édesek. A tavaly Halloweenkor készült képüktől is kiakadt a cukiságmérő.

Az apaság teljesen megváltoztatta az életét, még munkafronton is új szempontokat tart szem előtt, mióta világra jöttek a gyermekei.

- Ha vannak gyerekeid, drámaian megváltozik, ahogy a világot látod. Például régen mindig későn tartottam a meetingjeimet, most már külön figyelek rá, hogy fürdetésre letudjam a munkát - nyilatkozta 2017-ben a CNBC interjújában.

Dwayne Johnson és kétéves kislánya

Dwayne Johnson jelenleg az egyik legnépszerűbb mozisztár, tavaly a Forbes listája szerint ő lett a legjobban fizetett színész. A pankrátorból lett filmes nemcsak a karrierben sikeres, hanem a magánéletben is. Három lány büszke édesapja, közülük a legkisebbik, Tiana áprilisban ünnepelte második születésnapját.

Ezt is szeretjük