Hát a férje hol van? Mariska Hargitay még a vörös szőnyegen is kisfiával pózol
Mariska Hargitay kisfia nem jön zavarba a vakuk villogásától.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Esküdt ellenségek - Különleges ügyosztály sztárja, Mariska Hargitay azon ritka hollywoodi anyukák egyike, akik nem húznak éles vonalat a magánéletük és a munkájuk között.

Nem titok, hogy a 46 éves színésznő és kisfia, a négyéves August között annyira szoros a kapcsolat, hogy a sztár sokszor még a forgatásokra is magával viszi a helyes kis lurkót.

Jó ügyért jelentek meg együtt

Legutóbb még a New York-i Elisabeth Glaser Gyermekklinika AIDS elleni jótékonysági rendezvényén is együtt jelentek meg, egy gyermekeknek szervezett játékos programon.

Augustnak tehát - akinek a második neve Miklós a színésznő magyar gyökerei miatt - nem idegen a filmes világ, látszik, hogy még a vörös szőnyegen is meglepő természetességgel pózol.

A fotózás után anya és fia kézműves foglalkozásokon és ügyességi játékokon vettek részt, több mint hetven másik kisgyerekkel egyetemben.

Mariska szerint a színészet és az anyaság nála kölcsönösen hatnak egymásra, Olivia Benson nyomozó szerepének tapasztalataiból például szülőként is sokat merített.

Anyaként is sokat tanult a szerepeiből

- Sokat tanultam, mert zsaruként a váratlan helyzetekben is nyugodtnak kell maradnom, hogy oda tudjak figyelni a problémára. Ez a fajta hidegvér szülőként is jól jön néha! - mesélte a szimpatikus sztár a Good Housekeeping című magazinnak.

Mariska a híres filmcsillag, Jayne Mansfield lányaként gyakorlatilag beleszületett a sztárvilágba, mégis csak későn, 35 évesen sikerült neki a színészi áttörés.

A bájos sztármami élete mentes a hollywoodi botrányoktól: hat éve házas, férje és gyermeke apja Peter Hermann színész.

Ezt is szeretjük