Szentségtörés! A tragikus sorsú színésznő fotójával akar több lapot eladni a magazin?
Halála után 50 évvel Marilyn Monroe lesz a Vanity Fair címlapján.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén lesz 50 éve, hogy rejtélyes körülmények között elhunyt Marilyn Monroe. 1962. augusztus 5-én gyógyszer túladagolásban halt meg, ám halálának pontos körülményei máig tisztázatlanok: egyesek szerint öngyilkos lett, míg mások állítják, a bájos színésznőt megölték, egy összeesküvés-elmélet áldozata lett. 

Halálának évfordulója miatt úgy döntött a Vanity Fair magazin, hogy a júniusi szám címlapjához a halott színésznő egyik fotóját választják. Természetesen a rajongók többsége nem fogadta kitörő lelkesedéssel a hírt: szerintük ez szentségtörés, és a magazin csak az eladott példányszámot akarja ily módon növelni. Persze azért vannak olyanok is, akik úgy vélik, ez csupán tisztelgés a néhai sztár előtt. 

Az viszont egyértelmű, hogy a szexszimbólum élete és halála továbbra is foglalkoztatja az embereket, és nem csak a Vanity Fair szerkesztőit ihlette meg. Nézd végig összeállításunkban, mely sztárok másolták már a legendás szőke ikon stílusát!

Jennifer Anistont 20 évessé retusálták

Jennifer Aniston túl a negyedik ikszen is az egyik legdögösebb hollywoodi sztár. A mai napig kapkodnak érte a magazinok, és különböző márkák szeretnék, ha arcát adná a termékeikhez. A Glacéau ásványvízgyártó is megnyerte magának a színésznőt, ám úgy tűnik, számukra mégsem elég fiatalos.

A Jóbarátok sztárjának arcát ugyanis annyira átdolgozták Photoshoppal, hogy nemcsak hogy egy ráncot nem találni rajta, de mintha egy 20 éves lány nézne ránk vissza, nem pedig egy 43 éves, érett nő.

Ezt is szeretjük