Váltig tagadja Mariah Carey a plasztikázást
Az énekesnő mindig is híres volt súlyproblémájáról, ezért is vélik egyesek, hogy legújabb átalakulása műtéti úton történt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mariah Carey a popipar tipikus hernyóból pillangó átváltozását produkálta, amikor elvált az életét és sikereit irányító nagyhatalmú lemezkiadótól, Tommy Mottolától, 1997-ben.


Persze azért addig sem volt hernyó, legfeljebb annyiban hasonlított a szőrös kis állatkára, hogy mindig állig beöltözve, legnagyobb szendeséggel adta elő az olyan nagy slágereit, mint az Emotions.

Aztán egyszer csak elege lett a nyakig begombolkozásból - hirtelen ott állt előttünk egy pompás, nőiessége teljében lévő pillangó, aki már nem csupán a dalaival hódított, de mély dekoltázsa a férfiúi fantáziákat is megmozgatta.

Bögyös pillangó a popipar egén

Bizonyára nem volt véletlen, hogy az új életre kelt énekesnő éppen a Butterfly, vagyis Pillangó címet adta albumának. Azóta a negyven felé közeledő sztár sok mindent letett már az asztalra, bár kétségtelen, hogy hisztérikus kitöréseit és dívás viselkedését sokan a szemére vetették már, azért akkor is ő napjaink egyik legsikeresebb előadója.

Ami a súlyát illeti, már nem ilyen egyértelmű a képlet: bár a mosolya és a mellbedobása nem változik, de hol meghízik, hol lefogy – mint ahogy tette legutóbb is.

Év elején sokakat megdöbbentett az a fantasztikus átalakulás, mely Carey-n látszott, amikor elkezdte népszerűsíteni immáron 11. stúdióalbumát, az E=MC2-t, melyről az első kislemez, a beszédes című Touch My Body, vagyis Érintsd meg a testem! máris a toplistákat bombázza.
 


Az addig molett hölgyből ugyanis észrevétlenül feszes izmú címlapbombázó vált, és bár az énekesnő mindenhol azt mesélte, szuper edzéstervének és diétájának köszönheti az átalakulást, azért sokan feltették a kérdést, hogyan is sikerült ilyen hirtelen majdnem 15 kilótól megszabadulnia.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A szupersztár azonban csak beveti híres mosolyát, és rendületlenül tagad – tudja, hogy amíg róla szól a fáma, addig nincs nagy baj, bármi is az igazság.

Ezt is szeretjük