Felismerhetetlenné csúfult Mariah Carey

Legújabb videoklipje forgatásán alaposan meglepte rajongóit a külsőségekre máskor igencsak adó szupersztár.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mariah Carey-től már megszoktuk, hogy szinte kínosan ügyel a megjelenésére.

A művésznő két arca

Szinte látjuk lelki szemeink előtt, ahogy órákig tollászkodik a fürdőszobában, százféle ruhát felpróbál a méretes – és karcsúsító – tükör előtt, míg végre megtalálja az aznapi toalettjét.

Eminemre akart hasonlítani

Aztán valamiféle egészen lehetetlenül magas sarkú topánkába bújik, arcára varázsolja a bájos és kétségkívül szuperdívás mosolyt, majd magabiztosan kilép az ajtón.

Nos, a 39 éves énekesnőnek legújabb videoklipje forgatásán sikerült lényegesen árnyaltabbá tennie a róla kialakult képet.

Az Obsessed – magyarul: Megszállott – című dalhoz készülő kisfilmen ugyanis olyannak mutatkozott, mint még sosem. No, nem smink nélkül és még csak nem is lapos sarkú cipőben. Ennél jóval ravaszabb cselhez folyamodott a sztár.

A helyszínen kószáló, kapucnis pulcsiba és buggyos gatyába öltözött, szakállas, igencsak szúrós tekintetű, ráadásul piszkosul ismerősnek tűnő fiatalember ugyanis nem volt más, mint a nagybetűs díva!

A humorérzékét első ízben megcsillantó Carey ezúttal úgy döntött, kettős szereposztásban játszik a klipben. Így általa kelt életre mind ő maga mint énekesnő, mind pedig az őt levakarhatatlanul követő megszállott rajongó.

Úgy látszik, a sztár belejött a színészkedésbe – legutóbb Cannes-ban a kritikusok is elismerően nyilatkoztak a Precious című filmdrámában nyújtott alakításáról. Ebben a moziban Carey egy lepukkant szociális munkás bőrébe bújt, smink nélküli arcát is megmutatva.

A 200 milliónál is több eladott lemezzel büszkélkedő Mariah Carey-nek egyébként a Memoirs of an Imperfect Angel a tizenkettedik stúdióalbuma, mely előreláthatóan idén augusztusban jelenik meg. Ezen a korongon kapott helyett az említett Obsessed is.

Ezt is szeretjük