Büszkén vállalja egyre husibb testét Mariah Carey

Mariah Carey-t legújabb videoklipje forgatásán kapták le a tengerparton, ahol láthatólag remekül érezte magát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mariah Carey sosem volt szívbajos, ha arról volt szó, hogy kidobja nyilvánvalóan plasztikázott melleit. Amióta megszabadult a karrierjét beindító - és, mint kiderült, az énekesnőt lelkileg a sárba döngölő - Tony Mottolától, merészebbnél merészebb ruhákba bújik.


És a magamutogatásban még az sem zavarja, hogy bizony az utóbbi időben jócskán felszedett magára. No, nem mintha nem állnának neki jól a pluszkilók, de azért ironikus, hogy jó egy évvel ezelőtt még fitnesz-dévédét dobott piacra, azt hirdetve, mindenki lehet olyan karcsú, mint ő.

A boldogság hizlal

Persze azóta férjhez ment Nick Cannonhoz, a házaséletben pedig láthatólag igencsak elkényelmesedett, ezért aztán könnyen visszakúsztak rá az izzadva leadott kilók. Ráadásul a rendszertelen étkezés mellett az edzésre sem nagyon jutott ideje, hiszen 2008-ban minden erejével azon volt, hogy minél előbb piacra dobhassa új albumát, ami a Memoirs of an Imperfect Angel címet kapta.

Az erőfeszítésnek pedig meg is lett az eredménye: a korongról kimásolt Obsessed máris platinalemez, jelenleg pedig a H.A.T.E.U. című, ugyancsak slágergyanús dalhoz készül a videoklip. Ennek forgatásán kapták lencsevégre a negyvenéves Carey-t, aki fürdőruhában incselkedett a kamerával és a lesifotósokkal.

Folyton bizonygatja nőiességét

Bár láthatóan fodrozódott itt-ott a kihívó egyrészes, a díva cseppet sem zavartatta magát, így nem sok kellett ahhoz, hogy mellei önálló életre keljenek a tengerparton. Persze bizonyára nem nagyon érdekelte volna, ha véletlenül túl sokat mutat magából - kínos pillanatokban már így is, úgy is gazdag volt a hét.

Néhány napja Ellen DeGeneres show-jában a köztudottan meleg műsorvezetőnő előtt illegette magát harisnyatartóban, amitől még a hadarós Ellen szava is elállt egy pillanatra.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt megelőzően pedig majdnem orra esett Jay Lenónál, mert magassarkújában megbotlott a színpadra vezető lépcsőn.
Ezt is szeretjük