Whitney Houstont Mariah Carrey sértette vérig az első találkozásukkor: majdnem hajtépés lett a vége

Whitney Houston közeli barátja idézte fel, mi történt.

whitney-houston-mariah-carey
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha két díva útjai keresztezik egymást, abból csak emlékezetes dolog sülhet ki. Az már más kérdés, miért nem merül feledés homályába a találkozás: olykor a pályatársak az első perctől kezdve megértik és tisztelik egymást, máskor rögtön beindul a rivalizálás.

Whitney Houston és Mariah Carey évekig voltak a sajtó kedvenc énekesduója. Már azelőtt viszályukról szóltak a hírek, hogy a két sztár megismerte volna egymást. 

Mariah Carey ezzel sértette vérig Whitney Houstont

1998-ban álltak össze az Egyiptom hercege című film betétdala, a When You Belive kedvéért. Noha mindketten egyöntetűen tagadták, hogy bármi feszültség lenne köztük, már a ’90-es évek elején ősellenségek hírében álltak. Bár az évek során bebizonyosodott, valóban nem gyűlölték egymást, sőt a duett után jó barátnők lettek, azonban a megismerkedésük rosszabbul nem is sikerülhetett volna.

whitney
Fotó: KMazur / Getty Images Hungary

Az ominózus esetről Houston közeli ismerőse, a gospelénekes Bebe Winans vallott az ESSENCE’s Yes Girl! podcastműsorban. Elárulta, barátnőjét nagyon zavarta, hogy azt rebesgetik róla, ki nem állhatja Carey-t. Így amikor kiderült, hogy mindhárman hivatalosak az American Music Awards-díjátadóra, megpróbálta meggyőzni az énekesnőt, hogy a vörös szőnyegen menjen oda hozzá, és a kamerák kereszttüzében mutatkozzon be neki, hátha ezzel eloszlatja a rosszindulatú pletykákat.

mariah
Fotó: Kevin.Mazur/INACTIVE / Getty Images Hungary

- Azt mondtam neki: „Igen, ez az, amit meg kell tenned! Odalépsz hozzá, és kedvesen bemutatkozol, hiszen még sosem találkoztatok azelőtt!" Whitney először nem akarta megtenni ezt, aztán azzal győztem meg, hogy be kell bizonyítania, felül tud emelkedni azon a sok mindenen, amit róla írtak, végül belement a dologba - emlékezett vissza Winans.

- Miután találkoztak, visszaültünk a kocsiba. Whitney zaklatottan becsapta az ajtót, majd kikelt magából: „Bebe, megálltam előtte, és kezet akartam nyújtani, miközben kedvesen a nevén szólítottam. Erre ő elfordította a fejét, mintha nem is hallott volna! Nagyon vissza kellett fognom magam, hogy ne a hajánál fogva cibáljam meg!"

Az eset után sikerült elásniuk a csatabárdot, és mire közös daluk stúdiómunkálatára sor került, már szent volt köztük a béke. Ezután számtalan alkalommal idézték fel interjúikban, mennyire közel kerültek egymáshoz.

Sztárok, akik gyűlölték egymást a közös munka során

Nem mindenki tudta rendezni a nézeteltérést híres kollégájával. Képes összeállításunkban olyan filmes partnereket mutatunk, akik a valóságban ki nem állhatták egymást.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük