Megdöbbentek a rádióhallgatók a népszerű műsorvezető vallomásán
A részletek
Maria Menoulos Howard Stern műsorában mesélt zaklatójáról.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Maria Menoulost mindenki mosolygós, vidám műsorvezetőként ismeri, aki bájával elvarázsolja az Extra című szórakoztató műsor nézőit.

Maria Menounos éppen elhagyja a rádióstúdiót
A csinos tévés ismét mosolyog

A csinos, görög származású amerikai tévés, aki a kilencvenes évek közepén a Tuti gimi sorozatban tett szert népszerűségre, és nemrégiben a Dancing with the Stars-ban mutatta meg tánctudását, ezúttal múltjának komorabb részébe engedett bepillantást.

Megdöbbentő vallomás

Nemrégiben hivatalos volt Howard Stern rádiós műsorába, és a kedélyes csevegés egyszer csak megdöbbentő fordulatot vett: Menoulos ugyanis bevallotta, gyerekként évekig molesztálta a saját orvosa.

- Nagyon fiatal voltam még, így elég érzékenyen érintett a dolog. Emlékszem, a barátom kint várt a rendelő előtt, én pedig szó szerint sikoltozni kezdtem az ijedtségtől – emlékezett vissza.

Azt is elmesélte, eredetileg torokfájás miatt kereste fel az orvost, ezért is furcsállotta rögtön, miért kezdte el a férfi a nemi szervét fogdosni.

Bár a barátja arra buzdította, hogy tegyen feljelentést a rendőrségen, a sztár elárulta, nem akarta még kínosabban érezni magát, így végül úgy döntött, inkább hallgat az egészről.

Nem ő az egyetlen

Sajnálatos módon a viselkedése csak olaj volt a tűzre: az orvos ugyanis ezután még többször közeledett hozzá etikátlan módon.

Mindennek az lett az eredménye, hogy azóta nem szívesen megy orvoshoz – ha pedig nem tudja megúszni a kezelést, akkor ráveszi egy barátnőjét, hogy a vizsgálóba is tartson vele.

Persze nem ő az egyetlen sztár, aki csak felnőttként mert előállni azzal, hogy zaklatták: korábban Ashley Judd színésznő vallotta be, hogy gyerekként megerőszakolták. A Született feleségekből ismert Teri Hatcherrel pedig kislánykorában egy családtagja erőszakoskodott – a férfit végül 14 év börtönre ítélték.

Ezt is szeretjük