Fotók: ő volt A Wall Street farkasa bombázója! Új filmjében nem ismersz rá a színésznőre
Nézd meg!
Margot Robbie túlélőt alakít.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Január 22-én elstartolt a Sundance Filmfesztivál a Utah állambéli Park Cityben, és tart egészen február elsejéig.

A Wall Street farkasában
A Z for Zachariah című filmben

Ennek keretén belül mutatták be a hétvége során a Z for Zachariah című filmdrámát, melynek egyik főszereplője Margot Robbie.

Nem lehet ráismerni

A 24 éves ausztrál színésznőre akkor figyelt fel a világ, amikor eljátszotta Leonardo DiCaprio karakterének szeretőjét, majd feleségét A Wall Street farkasa című filmben.

Ám úgy tűnik, a vonzó külsővel megáldott sztár szeretné levetkőzni a szőke bombázó szerepkört: a világvége sci-fiben, ahol csapzott barna hajjal és kinyúlt ruhákban látható, biztos, hogy sokan nem ismerik fel.

Margot Robbie egyébként tudatosan építi a karrierjét, a Wall Street farkasa után, melyben több meztelen jelenete is volt, még Hugh Hefner is megkereste, hogy szerepeljen a Playboyban. Ám ő visszautasította, mondván, már így is túl sok mindennek tette ki a családját.

Nem vetkőzött a Playboynak

Mindemellett pedig egy rádiós interjúban azt is elárulta, azért a sminkeseknek és a stábnak is köszönhető, hogy olyan jól nézett ki ruha nélkül. Ami pedig a bombázó alakját illeti, nem próbált füllenteni kemény odafigyelésről és rendszeres testedzésről.

A Z for Zachariah filmben
A Sundance Fesztiválon szombat este

- Az az igazság, a meztelen jelenet előtti este felzabáltam egy egész almáspitét, nem egy szeletet, az egészet. Szóval hozzám ne jöjjön senki diétás tanácsért, mert olyat nem tudok adni. De ha bárkit ugyanúgy beolajoznának és megvilágítanának, mint engem, akkor fantasztikusan mutatna - ismerte el.

A Z for Zachariah egy nőről és két férfiról szól, akik egy, a Földet ért katasztrófa utolsó túlélői, Margot Robbie kegyeiért Chris Pine és Chiwetel Ejiofor
küzd. Magyar bemutatóról egyelőre nem tudni.

A Producers Guild Awards sztárjai

Szombat este tartották a Producers Guild Awardsot, ami a szezon legkevésbé ismert - és fontos - díja. Mindez azonban nem zavarta a sztárokat abban, hogy szebbnél szebb ruhákban parádézzanak. Nézd meg, ki mit viselt!

Ezt is szeretjük